RSS 2.0

» » Семінар методистів з бібліотечних фондів Хмельницької області
Семінар методистів з бібліотечних фондів Хмельницької області
Категорія: Бібліотечна справа | Автор: Zaspa | Переглядів: 539
Дата: 23-06-2016, 10:42
На базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся семінар методистів з бібліотечних фондів районних/міських/ОТГ методкабінетів/центрів з теми «Основні орієнтири діяльності шкільної бібліотеки у 2016/2017 навчальному році».
В його роботі взяли участь Берека В.Є., ректор ХОІППО, Попик О.Ф., проректор ХОІППО, Кошка О.А., завідувач науково-методичного центру координації роботи методичних та загальноосвітніх установ і закладів освіти ХОІППО, Кузьміч Е. В., керівник сектора по зміцненню матеріально-технічної бази, Каліночкіна Ю. М., стар¬ший викладач кафедри менеджменту та освітніх технологій ХОІППО, Фарварщук В.П., методист з бібліотечних фондів ХОІППО.
Предметом обговорення на семінарі стало питання щодо відбору, комплектування та забезпечення навчальною літературою загальноосвітніх закладів області та визначення основних орієнтирів діяльності методистів з бібліотечних фондів, бібліотек загальноосвітніх навчальних закладів у 2016/2017 н.р.
У рамках заходу, методист з бібліотечних фондів науково-методичного центру управ¬ління освіти Хмельницької міської ради Голуб Н. О., поділилась досвідом роботи щодо розвитку професійної компетентності, творчої активності шкільних бібліотекарів у системі методичної роботи.
Також, методистом Брошко Л. Л. була презентована модель діяльності методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Віньковецької районної державної адміністрації щодо науково-методичного супроводу роботи бібліотечних працівників загальноосвітніх навчальних закладів.
Семінар завершився обговоренням та прийняттям рекомендацій.

Семінар методистів з бібліотечних фондів Хмельницької області Семінар методистів з бібліотечних фондів Хмельницької області Семінар методистів з бібліотечних фондів Хмельницької області Семінар методистів з бібліотечних фондів Хмельницької області Семінар методистів з бібліотечних фондів Хмельницької області Семінар методистів з бібліотечних фондів Хмельницької області Семінар методистів з бібліотечних фондів Хмельницької області Семінар методистів з бібліотечних фондів Хмельницької області Семінар методистів з бібліотечних фондів Хмельницької області Семінар методистів з бібліотечних фондів Хмельницької області


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Панель керування

Логін
Пароль

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Наша адреса:


29013, м. Хмельницький
вул. Проскурівського Підпілля, 139
E-mail:
hoippo@ukr.net
visnykhm@i.ua
majbuttya@gmail.com

НА ВЕРХ