RSS 2.0

» » Всеукраїнська серпнева конференція «Педагогічний пошук - 2017»
Всеукраїнська серпнева конференція «Педагогічний пошук - 2017»
Категорія: Біологія / Екологія | Автор: Dryzhal | Переглядів: 1 449
Дата: 18-07-2017, 19:04
Всеукраїнська серпнева конференція «Педагогічний пошук - 2017» Відповідно до Плану семінарів-практикумів для педагогічних працівників навчальних закладів на 2017 рік Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно з Національною академією педагогічних наук України та Інститутом проблем виховання НАПН України проводитимуть 21-22 серпня 2017 року в м. Києві Всеукраїнську серпневу конференцію «Педагогічний пошук - 2017» для методистів, керівників позашкільних творчих учнівських об’єднань еколого-натуралістичного напряму і вчителів біології та екології загальноосвітніх навчальних закладів.
Тема Конференції: «Модернізація змісту біолого-екологічної освіти: в пошуках оптимальних моделей».
Науково-педагогічний захід проводиться з метою обговорення проблем, тенденцій та перспектив розвитку позашкільної та позакласної еколого-біологічної освіти в контексті сучасної освітньої політики.
До участі в Конференції, яка проводитиметься на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України, запрошуються методисти, керівники творчих учнівських об’єднань обласних, районних та міських позашкільних навчальних закладів еколого-натуралістичного профілю, спеціалісти обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, вчителі біології та екології загальноосвітніх навчальних закладів, організатори позакласної роботи, наукові та науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів.
Для участі в заході необхідно до 15 серпня 2017 року пройти on-line реєстрацію за електронною адресою: https://nenc.gov.ua/?page_id=1192 .
За підсумками роботи Конференції планується видання Збірника матеріалів. Учасникам Конференції необхідно подати методичні матеріали для друку (розробки уроків, занять з біології та екології) на електронну адресу: komendantov@nenc.gov.ua (тема листа: «Педагогічний пошук»).
Матеріали, надані після 31 липня, розглядатися не будуть.
Матеріали (обсягом до 10 сторінок) подаються в форматі Microsoft Word, шрифт «Times New Roman 11 pt». Параметри сторінки: формат А4 (210х297 мм, орієнтація портретна) з полями: верхнє, нижнє, ліве, праве - 20 мм., без нумерації сторінок. Інтервал - одинарний. Назву статті необхідно друкувати великими літерами (шрифт 14) з вирівнюванням по центру. Справа під назвою доповіді - ім’я, по-батькові, прізвище автора; нижче, через два інтервали, симетрично тексту - повна назва організації.
Основні питання для обговорення на Конференції:
- реалізація компетентнісного підходу як ресурс оновлення програмного забезпечення еколого-біологічного профілю в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах;
- шляхи партнерства ЗНЗ та ПНЗ: напрямки співпраці;
- інновації в шкільній біологічній освіті;
- навчально-методичне забезпечення щодо формування біологічної компетентності;
- проектна діяльність як засіб інтеграції учнівської молоді в соціум.
Програмою Конференції передбачена робота пленарного засідання, круглих столів, педагогічних майстерень, тренінгів, дискусійних майданчиків.
До 31 липня 2017 року оргкомітет заходу приймає від учасників пропозиції щодо можливості проведення авторських семінарів, майстер-класів, презентацій власного педагогічного досвіду.
Заїзд та реєстрація учасників - 21 серпня ц. р. з 09.00 год. до 13.00 год. за адресою: м. Київ, вул. Вишгородська, 19, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.
Проїзд від Центрального залізничного вокзалу м. Києва: маршрутними таксі № 558 або № 181 до зупинки «вул. Мостицька» (навпроти НЕНЦ).
Від'їзд - 22 серпня ц.р. після 14.00 год.
Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України має спальний корпус та їдальню власного готельного комплексу, що дозволяє йому забезпечити учасників заходу комфортними умовами проживання і харчуванням із розрахунку: проживання в готельному комплексі - від 200,00 грн. до 250,00 грн. за добу (для дорослих), для учнів - від 100,00 грн. до 150,00 грн. за добу; триразове харчування в їдальні - орієнтовно 70,00 грн. (телефон чергового адміністратора комплексу - (0-44) 430-32-36).
Організатори заходу просять його учасників завчасно придбати квитки на зворотний шлях.
Витрати на відрядження здійснюються за рахунок відряджуючих організацій.
Додаткова інформація за телефонами: 0 (44) 430-02-60, 430-04-91.
Координатор конференції: Комендантов Володимир Федорович, завідувач відділом біології НЕНЦ (тел. 067-4599-528).

Олена Зотова, методист Хмельницького ОЕНЦУМ

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Всеукраїнський освітянський форум у м. Києві «Аграрна практика позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів: тенденції та перспективи»
  • Натуралісти Хмельниччини представляли позашкільну освіту краю в Національній АПН України
  • У Національному ЕНЦУМ відбудеться ІІІ Всеукраїнський екологічний форум «Освіта для збалансованого розвитку»
  • Оголошено проведення Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергозбереження «Енергія і середовище»
  • Столичні науковці й натуралісти запрошують освітян до участі у Всеукраїнській серпневій конференції «Педагогічний пошук - 2016»
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ