RSS 2.0

» » "Посади дерево за себе та за свого друга, який поліг за Україну"
"Посади дерево за себе та за свого друга, який поліг за Україну"
Категорія: Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Sirman | Переглядів: 146
Дата: 13-10-2022, 14:11
Також нетішинські позашкільники, за підтримки шефів-лісівників, долучилися в ці дні до участі у Всеукраїнській акції «Закладка парку «Дерева Перемоги»» на базі Національного ЕНЦУМ МОН України, приуроченої киянами до Дня захисника та захисниць України і Дня українського козацтва. Відтепер дуб скельний, як характерне для нашого регіону дерево, зростатиме в столичному парку «Дерева Перемоги», де поряд із деревами з кожної області України символізуватиме Хмельниччину.
«Посади дерево за себе та за свого друга, який поліг за Україну!» – це не просто назва заходу, це свідчення щирої віри сьогоднішніх українців у краще, вільне й незалежне майбутнє нашого народу і нашої держави, що залишиться поколінням наших нащадків як символ відчайдушної й нездоланної національно-патріотичної стійкості, згуртованості, мужності та героїзму українського народу, поряд з яким солідарно стали боротися з російським агресором кращі сини усіх народів світу та їх уряди.
Садіть нові дерева, дорогі друзі, садіть за себе і полеглих на фронті героїв. У такий раціональний спосіб залишайте й оберігайте про них світлу пам’ять, власною працею озеленюючи та прикрашаючи новими насадженнями лісових масивів, парків, скверів, алей та садів наш рідний край!

За матеріалами сайту ЗПО «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» Нетішинської міської ради.

"Посади дерево за себе та за свого друга, який поліг за Україну" "Посади дерево за себе та за свого друга, який поліг за Україну" "Посади дерево за себе та за свого друга, який поліг за Україну" "Посади дерево за себе та за свого друга, який поліг за Україну" "Посади дерево за себе та за свого друга, який поліг за Україну" "Посади дерево за себе та за свого друга, який поліг за Україну" "Посади дерево за себе та за свого друга, який поліг за Україну" "Посади дерево за себе та за свого друга, який поліг за Україну"

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Юннати і педагоги-натуралісти Хмельниччини - переможці Всеукраїнської акції-змагання «День юного натураліста»
  • Юннати і школярі Хмельниччини - серед переможців фіналу Всеукраїнської трудової акції «Юннатівський зеленбуд»
  • Акція «Let's Do It, Ukraine!» - «Зробимо Україну чистою! - 2016»
  • Юні природолюби Хмельниччини - переможці щорічної Всеукраїнської трудової акції «Юннатівський зеленбуд»
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ