RSS 2.0

» » Юні аграрії УВБ Летавського ліцею успішно презентували юннатів та учнів Хмельниччини на Всеукраїнському зльоті
Юні аграрії УВБ Летавського ліцею успішно презентували юннатів та учнів Хмельниччини на Всеукраїнському зльоті
Категорія: Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Sirman | Переглядів: 338
Дата: 27-10-2022, 16:55
Завершився фінальний етап Всеукраїнського зльоту учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань, на якому юних аграріїв закладів освіти Хмельницької області успішно представляла команда учнів УВБ та вихованців гуртка «Юні овочівники» Летавського ліцею, що на Чемеровеччині, де здавна й цілеспрямовано приділяється серйозна увага трудовому вихованню підростаючого покоління і залученню неповнолітніх до сільськогосподарської праці.
Участь у Зльоті, який проводився з 18 по 20 жовтня 2022 року Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України в м. Києві у режимі он-лайн, приймали команди кращих учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань закладів загальної середньої та позашкільної освіти з 16 областей України, тому боротись було з ким. В дистанційному режимі відбувся захист командами науково-дослідницьких робіт у секціях «Овочівництво», «Рослинництво» і «Садівництво», де юні аграрії представляли результати своїх наукових досліджень у вигляді цікавих доповідей, презентацій та постерів.
На виставці «Щедрість рідної землі» в експозиціях від областей були представлені натуральні зразки сортів сільськогосподарських культур, вирощених учнями, звітні матеріали про виконані роботи у вигляді банерів, стендів, колекцій, альбомів, щоденників дослідницької роботи, інформацій, фотографій та звітів. Доповнювали виставку рушники, величні короваї, хліби, вироби з рогози, соломи, снопи зернових культур. Одним із кращих українських короваїв на виставці став юннатівський коровай з Хмельниччини.
Командну роботу юних летавських аграріїв представляла учениця 9 класу та вихованка гуртка «Юні овочівники» Олена Боднарчук з дослідницькою роботою «Вирощування арахісу на учнівській навчально-дослідній земельній ділянці». Під час презентації вона показала ґрунтовні знання і практичні навички, набуті у процесі роботи за обраною темою дослідження під керівництвом свого наукового керівника, і здобула ІІІ місце в конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт у секції «Рослинництво».
Відповідно до підсумків конкурсного журі Олена визнана в числі переможців ІІ (фінального) етапу Всеукраїнського зльоту учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань закладів загальної середньої та позашкільної освіти і його організатори нагородили її Грамотою.
Також Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України нагороджено команду юних аграріїв УВБ Летавського ліцею Чемеровецької селищної ради за результатами її участі у фінальному етапі Зльоту.
А керівнику команди УВБ Нагурній Оксані Василівні, вчителю біології та основ здоров'я Летавського ліцею надано Подяку Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за високий рівень підготовки її учнів та продемонстровані командою знання в аграрній галузі під час участі у фінальному етапі Зльоту.
Вітаємо команду юних аграріїв, учнівський і педагогічний колектив Летавського ліцею та юннатів і школярів Хмельниччини з їх новим успішним здобутком на всеукраїнському рівні та зичимо їм нових успіхів у навчанні і здобуванні нових знань, дослідництві та сільськогосподарській праці і нових яскравих звершень на юннатівській ниві.

Юлія ПЕТРАШ,
завідувач сільськогосподарським відділом відокремленого структурного підрозділу еколого-натуралістичного напряму «Станція юних натуралістів» Хмельницького ОЦТКУМ.
[b][/b]
Юні аграрії УВБ Летавського ліцею успішно презентували юннатів та учнів Хмельниччини на Всеукраїнському зльоті
Юні аграрії УВБ Летавського ліцею успішно презентували юннатів та учнів Хмельниччини на Всеукраїнському зльоті

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Вільховецькі юні аграрії шкільної УВБ успішно презентували юннатів та школярів Хмельниччини
  • Юні вільховецькі аграрії достойно презентували юннатів і школярів Хмельниччини на Львівщині на Всеукраїнському зльоті
  • Юні михлянські лісівники представляли Хмельниччину на ХІІ Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв закладів загальної середньої та позашкільної освіти
  • Юннати Хмельниччини - переможці фінального етапу Всеукраїнського зльоту трудових аграрних об’єднань
  • Юні аграрії з Новоушиччини презентували Хмельниччину на ХІ Всеукраїнському зльоті учнівських трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів у Запоріжжі
  • МЕНЮ сайту

    Головна сторінка
    Акція "Маки пам'яті"
    Електронна версія "Майбуття"
    Журнал "Педагогічний вісник"
    Нам повідомляють
    Інформаційні повідомлення
    Вчимося жити разом (ВЖР)
    Творча скарбничка
    Науково-методичні праці працівників ХОІППО
    Бібліотечна справа
    Виставки бібліотеки ХОІППО
    Літні мовні табори
    Англійська мова
    Німецька мова
    Польська мова
    Астрономія
    Біологія
    Всесвітня історія
    Географія
    Дошкільна освіта
    Екологія
    Економіка
    Етика
    Інформатика (програмування) та ІКТ
    Історія України
    Креслення
    Математика
    Художньо-естетична освіта
    Здоров'язберігаючі технології
    Початкова освіта (1-4 кл)
    Правознавство
    Природознавство
    Психологія
    Педагогіка
    Російська мова
    Світова література
    Трудове навчання
    Українська мова та література
    Фізика
    Фізична культура
    Французька мова
    Хімія
    Художня культура
    Управління освітою
    Виховна робота
    Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
    Тарас Шевченко - 200!

    Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


    Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Голосування


    Теги

    Наша адреса:


    29027, м. Хмельницький
    вул. Озерна, 14,
    каб 101 (1 поврех)
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com