RSS 2.0

» » Країна щасливого дитинства
Країна щасливого дитинства
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Бібліотечна справа | Автор: Zaspa | Переглядів: 303
Дата: 1-06-2021, 13:07
Країна щасливого дитинства Країна щасливого дитинства Країна щасливого дитинства Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.
Напередодні свята шкільна бібліотека Кам’янець-Подільської ЗОШ № 10 гостинно приймала своїх маленьких відвідувачів.
Весело і радісно пройшла гра-квест «Країна щасливого дитинства» з учнями 2-Б класу, яку підготували завідувачка бібліотекою Ольга Потапова та класний керівник Ольга Онуфран.
Під час подорожі учні зупинялись на станціях: «Історична», «Перевір себе», «Вірш-сенкан», «Ребусна», «Наші права», «Наші обовязки», «Щити захисту» та «Долоньки мрій».
Та яке ж свято обійдеться без ігор і розваг? Діти з великим задоволенням виконували завдання, переглянули відео про День захисту дітей а також порозважатись і отримали солодкі даруночки на згадку про зустріч та море задоволення і незабутніх вражень.
Було багато радісних посмішок, протягом всього заходу панувала атмосфера гарного настрою. Таким і має бути свято.

Завідувачка бібліотекою
Кам’янець-Подільської ЗОШ № 10
Ольга Потапова





Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • 1 червня – Міжнародний день захисту дітей
  • «Вся країна повита красою»
  • Хмельницькі натуралісти святкували Міжнародний день захисту дітей
  • На Ізяславщині відбулося свято до Міжнародного дня захисту дітей

  • НА ВЕРХ