RSS 2.0

» » Юннатку Хмельницького ОЕНЦУМ, а нині лікаря Христину Ганзюк, відзначено Почесною грамотою Хмельницької облдержадміністрації
Юннатку Хмельницького ОЕНЦУМ, а нині лікаря Христину Ганзюк, відзначено Почесною грамотою Хмельницької облдержадміністрації
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 960
Дата: 29-06-2021, 10:15
Юннатку Хмельницького ОЕНЦУМ, а нині лікаря Христину Ганзюк, відзначено Почесною грамотою Хмельницької облдержадміністрації Юннатку Хмельницького ОЕНЦУМ, а нині лікаря Христину Ганзюк, відзначено Почесною грамотою Хмельницької облдержадміністрації Юннатку Хмельницького ОЕНЦУМ, а нині лікаря Христину Ганзюк, відзначено Почесною грамотою Хмельницької облдержадміністрації Юннатку Хмельницького ОЕНЦУМ, а нині лікаря Христину Ганзюк, відзначено Почесною грамотою Хмельницької облдержадміністрації Юннатку Хмельницького ОЕНЦУМ, а нині лікаря Христину Ганзюк, відзначено Почесною грамотою Хмельницької облдержадміністрації25 червня, з нагоди 25-річчя Конституції України, голова Хмельницької облдержадміністрації Сергій Гамалій нагородив Почесною грамотою колишню юннатку Хмельницького ОЕНЦУМ, а нині - лікаря-інтерна Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова НАМН України, що в м. Києві, Христину Андріївну Ганзюк.
Юннатку Христину, яка стала лікарем, відзначено Почесною грамотою Хмельницької ОДА за вагомі особисті досягнення у галузі науки, пошуково-дослідницької роботи, високий професіоналізм.
Ганзюк Христина Андріївна, (07.01.1996 р.н.) вихованка гуртків юних ботаніків Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, (випускниця 11 класу Хмельницького технологічного багатопрофільного ліцею), досліджуючи й експериментуючи з сапонітовими глинами Ташківського родовища, виконала індивідуальні творчі проекти за які здобула ряд нагород на національних і міжнародних конкурсах та отримала на свої винаходи три українські патенти.
Юна дослідниця Христина Ганзюк в обласному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді навчалася під керівництвом Зотової Олени Василівни, керівника гуртків юних ботаніків, виконувала дослідницько-експериментальні роботи і проводила з участю своєї матері Алли Ярославівни Ганзюк, к. т. н., доцента, лабораторні дослідження на базі Хмельницького національного університету.
- В лютому 2012 року Христина з екологічним проектом «Модифікація природних сорбентів України і можливості їх дослідження», у складі делегації юних дослідників, винахідників і природознавців Хмельниччини, брала участь в очному етапі Всеукраїнського конкурсу «Інтел-Еко Україна - 2012» - національному етапі Міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF, який проводився в м. Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді. Впевнено захистивши свою науково-дослідницьку роботу, Христина Ганзюк здобула І місце на національному етапі конкурсу в категорії «хімія і біохімія», була нагороджена Дипломом Національного ЕНЦУМ і отримала право брати участь у фіналі міжнародного конкурсу GENIUS Olympiad – 2012.
- Протягом 24 - 29 червня 2012 року Христина з творчим екологічним проектом «Роль природних мінеральних сорбентів у процесах очистки води та в повсякденному використанні», у складі національної команди юних геніїв гідно представляла Україну на Міжнародному конкурсі GENIUS Olympiad - 2012 у місті Освего (штат Нью-Йорк, США), здобула ІІІ місце і бронзову медаль.
- У грудні 2012 року Христина Ганзюк в м. Києві представила індивідуальний науково-дослідницький проект «Модифікація природних сорбентів України і можливості їх дослідження» в категорії «Біологія і науки про навколишнє середовище» в Національному етапі міжнародного Балтійського науково-інженерного конкурсу і здобула І місце.
- 29 січня – 1 лютого 2013 року в м. Санкт-Петербурзі (Російська федерація) Христина Ганзюк зайняла ІІІ місце і була нагороджена Диплом ІІІ ступеня та спеціальною премією на фіналі Балтійського науково-інженерного конкурсу, що є етапом Міжнародного науково-інженерного конкурсу Intel Science Engineering Fair (Intel-ISEF), генеральним спонсором якого виступала компанія Digital Design, а титульним спонсором - корпорація Intel.
- 24-27 лютого 2013 року Христина Ганзюк здобула І місце в очному етапі Всеукраїнського конкурсу «Intel-Eko Україна-2013», національного етапу міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF 2013 (International Science and Engineering Fair) за конкурсну роботу «Сапоніт - новий мінеральний сорбент багатогалузевого використання» і отримала премію Благодійного Президентського фонду «Україна».
2 березня 2013 року за участь у Четвертій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2013», де Христина представляла свої проекти і дослідницькі здобутки юннатів Хмельниччини, вона була нагороджена Почесним дипломом - спеціальною відзнакою Міністра освіти і науки України Д. Табачника та президента Національної академії педагогічних наук України В. Кременя.
- 27 квітня 2013 року Христина Ганзюк здобула І місце за підсумками захистів наукових робіт на онлайн-конференції в Колумбійському університеті (Мексика) за свій індивідуальний науково-дослідницький проект «Універсальний сорбент на основі природного мінералу - сапоніту».
- у травні 2013 року юна дослідниця виконала роботу «Використання природних мінеральних сорбентів у процесах водопідготовки та водоочищення» і отримала Сертифікат учасника Національного етапу Міжнародного конкурсу «Stockholm Junior Water Prize» («Всеукраїнський юнацький водний приз»).
- з 08 по 13 травня 2013 року у місті Х’юстоні (США) юннатка Христина Ганзюк захищала свій індивідуальний науково-дослідницький проект: «Універсальний сорбент на основі природного мінералу - сапоніту», здобула ІІ місце і медаль у фіналі Міжнародного конкурсу I-SWEEEP 2013 (International Sustainable World (Energy, Engineering, & Environment) Project Olympiad).
З нагоди Дня науки 18 травня 2013 року Христину Ганзюк нагороджено Почесною грамотою Хмельницької облдержадміністрації за сумлінну працю, високі досягнення у науковій дослідницько-експериментальній і проектній діяльності, перемоги у міжнародних профільних конкурсах учнівської молоді.
Виконані юннаткою Христиною експерименти і три науково-дослідницькі роботи, науковці Хмельницького національного університету проаналізували і оцінили на рівні трьох магістерських дипломних робіт з оцінкою «відмінно».
У 2013 продовжила навчання на медичному факультеті Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. В даний час працює лікарем-інтерном у Національному інституті серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова.
Юннати і педагоги-натуралісти Хмельниччини щиро вітають молодого лікаря Христину Андріївну і зичать їй щасливої долі на життєвому шляху та непересічних успіхів у професійній діяльності на благо здоров’я народу України!

За матеріалами Хмельницького ОЕНЦУМ

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Хмельницька обласна державна адміністрація відзначила за працю кращі колективи педагогів-натуралістів
  • Хмельницька обласна рада відзначила Грамотою колективи кращих педагогів-натуралістів.
  • Почесними грамотами Національної АПН України відзначені хмельницькі натуралісти та автори кращих навчальних посібників
  • Юні природолюби Хмельниччини - переможці ІІІ Всеукраїнської олімпіади «DreamECO»

  • НА ВЕРХ