RSS 2.0

» » З відданістю Україні…
З відданістю Україні…
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 497
Дата: 16-10-2015, 09:57
Особливим гостем свята став Петро Павлович Скиба. Невисокий чоловік щиро посміхається у пшеничні вуса. Зустрінь Петра Скибу десь у цивільному житті, ніколи не скажеш, що перед тобою бойовий офіцер, кадровий військовий, за чиїми плечима Челябінське танкове училище, Афганістан та Ірак, і… Майдан, де Петро Павлович очолював 38-му сотню Самооборони.
Після Майдану 51-річний полковник у запасі Скиба став першим заступником міського голови. Але пропрацював лише з червня по вересень 2014 року. На початку вересня запропонували очолити батальйон, - розповідає полковник. Перші наші підрозділи формувалися ще на Майдані. Я тоді не пішов, бо у мене син – кадровий військовий – воював в АТО. Коли син повернувся, тоді вже пішов я. Після Майдану сидіти і чекати, що хтось тебе захистить від тих виродків москалів, нема сенсу. Треба діяти».
Вихованці Краєзнавчого центру радо вітали учасника бойових дій, дарували йому свою творчість: декламували поезії, співали пісні, передали для воїнів АТО зібрані продукти харчування та подарували для них сувеніри, вироблені власними руками, слухали спогади бійця.
Вихованці гуртка козацько-лицарського виховання «Джура» (керівники Колінько М.Ю. та Ваник В.В.) взяли участь у конкурсі «Розбирання та збирання автомата», а учасники школи Бойового Гопака запропонували увазі глядачів показові виступи гопаківців.
На початку жовтня в центрі було оголошено акцію «З відданістю Україні в серці». Учасники еколого-патріотичної гри «Паросток», вихованці гуртків «Юні охоронці природи», «Юні лісівники, «Юні квітникарі» (керівники Біла А.М. та Троцик Л.В.) підтримали акції «Напиши листа воїну АТО», «Подаруй оберіг солдату». Це не просто акції, а можливість пропустити через себе всі почуття і емоції, не просто говорити, а робити, не просто чути - відчувати серцем. Діти писали побажання захисникам України на своїх малюнках. Відданість починається з малого. З відданістю Україні…
З відданістю Україні… З відданістю Україні… З відданістю Україні… З відданістю Україні… З відданістю Україні…

Олена Матус,
директор Краєзнавчого центру
м. Нетішин


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

НА ВЕРХ