RSS 2.0

» » Колегія відділу освіти на Віньковеччині
Колегія відділу освіти на Віньковеччині
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Управління освітою | Автор: Dryzhal | Переглядів: 387
Дата: 11-11-2015, 07:29
Колегія відділу освіти на Віньковеччині Колегія відділу освіти на Віньковеччині Колегія відділу освіти на ВіньковеччиніКолегія відділу освіти на Віньковеччині Колегія відділу освіти на Віньковеччині Колегія відділу освіти на Віньковеччині10 листопада 2015 року відбулася колегія відділу освіти, молоді та спорту Віньковецької районної державної адміністрації.
Завідувач РПМПК Масловська С.М. виступила із доповіддю «Про забезпечення вимог Положення про районні (міські) психолого-медико-педагогічні консультації Віньковецькою районною психолого-медико-педагогічною консультацією». Акценти зроблено на відповідності кадрового забезпечення вимогам Положення; активній просвітницькій діяльності; співпраці консультації з Віньковецькою центральною районною лікарнею, Солобковецькою спеціальною школою-інтернатом. Серед невикористаних резервів відмічено: низьке матеріально-технічне забезпечення ПМПК, відсутність приміщення.
Участь в обговоренні довідки брала участь Слободянюк Н.Г., лікар-педіатр, яка висвітлила результати медичних оглядів, ознайомила із статистичними даними, наголосила на необхідності підвищення кваліфікації медичних сестер навчальних закладів. Про стан надання логопедичної допомоги інформувала консультант - вчитель-логопед Любовецька Л.Ф.
Кузь В.В., директор Петрашівського НВК компетентно розкрив зміст управлінської діяльності в інклюзивній школі.
«Про стан викладання предмету «Захист Вітчизни» та організацію військово-патріотичного виховання школярів у навчальних закладах І-ІІІ ступенів» доповів Арсенюк В.О., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Віньковецької районної державної адміністрації. В обговоренні доповіді взяли участь Лісник Г.І., в.о. директора Віньковецького НВК та Вох М.С., директор Зіньківського НВК.
З питання «Про управлінську діяльність керівників загальноосвітніх навчальних закладів щодо реалізації основних напрямків національно-патріотичного виховання відповідно до вимог нормативних документів МОНУ» виступила методист РМК Штанько О.М. Доповідач зазначила, що національно-патріотичне виховання учнів у загальноосвітніх навчальних закладах Віньковецького району здійснюється комплексно – через навчальний процес, позакласну роботу, функціонування органів учнівського самоврядування – і носить послідовний характер. Мета національно-патріотичного виховання у навчальних закладах району – виховання свідомого, компетентного й відповідального громадянина, який є соціально активною особистістю. В обговоренні доповіді взяли участь Кабась Н.В., директор Пилипо-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст., Коваль Н.І., директор Старонетечинецького НВК, Бабчинська О.В., директор Карачієвецького НВК.
«Про стан та основні напрямки діяльності консалтингової служби Віньковецького району» доповіла Брошко Л.Л., методист районного методичного кабінету. Леся Леонідівна зазначила, що консалтингова служба приділяє велику увагу формуванню інноваційної культури педагога і управлінця, спрямовує роботу педагогічних колективів на пошук, розробку та впровадження інноваційних технологій навчання та виховання. Ознайомила з напрямками діяльності РМК щодо удосконалення в районі системи сервісних послуг для розвитку педагогічної майстерності, творчої ініціативи педагогічних працівників, удосконалення форм і методів підвищення їхньої кваліфікації. У доповіді прозвучали невикористанні резерви діяльності консалтингового центру та окресленні перспективи розвитку консалтингової служби Віньковецького РМК.
В обговоренні даного питання взяла участь Атаманюк Л.О., директор Великоолександрівського НВК, яка проаналізувала умови використання в управлінській діяльності електронних баз даних та ефективність і доцільність використання віртуальних флешок.
З усіх питань колегія ухвалила конструктивні рішення, спрямовані на вдосконалення управлінської компетентності керівників шкіл.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

МЕНЮ сайту

Головна сторінка
Акція "Маки пам'яті"
Електронна версія "Майбуття"
Журнал "Педагогічний вісник"
Нам повідомляють
Інформаційні повідомлення
Вчимося жити разом (ВЖР)
Творча скарбничка
Науково-методичні праці працівників ХОІППО
Бібліотечна справа
Виставки бібліотеки ХОІППО
Літні мовні табори
Англійська мова
Німецька мова
Польська мова
Астрономія
Біологія
Всесвітня історія
Географія
Дошкільна освіта
Екологія
Економіка
Етика
Інформатика (програмування) та ІКТ
Історія України
Креслення
Математика
Художньо-естетична освіта
Здоров'язберігаючі технології
Початкова освіта (1-4 кл)
Правознавство
Природознавство
Психологія
Педагогіка
Російська мова
Світова література
Трудове навчання
Українська мова та література
Фізика
Фізична культура
Французька мова
Хімія
Художня культура
Управління освітою
Виховна робота
Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
Тарас Шевченко - 200!

Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


Панель керування

Логін
Пароль

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Голосування


Теги

Наша адреса:


29027, м. Хмельницький
вул. Озерна, 14,
каб 101 (1 поврех)
E-mail:
hoippo@ukr.net
visnykhm@i.ua
majbuttya@gmail.com