RSS 2.0

» » ЮНІ ЕКОЛОГИ І ТЕХНІКИ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ - ЛІДЕРИ ЗОЛОТОЇ КОГОРТИ ПОЗАШКІЛЬНИКІВ УКРАЇНИ
ЮНІ ЕКОЛОГИ І ТЕХНІКИ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ - ЛІДЕРИ ЗОЛОТОЇ КОГОРТИ ПОЗАШКІЛЬНИКІВ УКРАЇНИ
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Екологія / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 478
Дата: 12-01-2016, 14:19
ЮНІ ЕКОЛОГИ І ТЕХНІКИ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ - ЛІДЕРИ ЗОЛОТОЇ КОГОРТИ ПОЗАШКІЛЬНИКІВ УКРАЇНИ ЮНІ ЕКОЛОГИ І ТЕХНІКИ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ - ЛІДЕРИ ЗОЛОТОЇ КОГОРТИ ПОЗАШКІЛЬНИКІВ УКРАЇНИ ЮНІ ЕКОЛОГИ І ТЕХНІКИ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ - ЛІДЕРИ ЗОЛОТОЇ КОГОРТИ ПОЗАШКІЛЬНИКІВ УКРАЇНИ ЮНІ ЕКОЛОГИ І ТЕХНІКИ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ - ЛІДЕРИ ЗОЛОТОЇ КОГОРТИ ПОЗАШКІЛЬНИКІВ УКРАЇНИ ЮНІ ЕКОЛОГИ І ТЕХНІКИ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ - ЛІДЕРИ ЗОЛОТОЇ КОГОРТИ ПОЗАШКІЛЬНИКІВ УКРАЇНИ ЮНІ ЕКОЛОГИ І ТЕХНІКИ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ - ЛІДЕРИ ЗОЛОТОЇ КОГОРТИ ПОЗАШКІЛЬНИКІВ УКРАЇНИ

Нещодавно в м. Києві в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді Міністерства освіти і науки України було підведено підсумки Всеукраїнського відкритого Рейтингу якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників» за 2015 рік у якому активну й результативну участь приймали профільні позашкільні заклади Хмельниччини.
Захід проводили Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді та Всеукраїнська Асоціація педагогів-позашкільників «Фактор» з метою виявлення творчо працюючих педагогічних колективів позашкільних навчальних закладів, розповсюдження передового педагогічного досвіду, пошуку інноваційних ідей і технологій, спрямованих на оновлення змісту навчання та виховання дітей, публічного визнання внеску позашкільних навчальних закладів у розвиток системи освіти і формування іміджу позашкільних навчальних закладів.
Взявши участь у заході, центри еколого-натуралістичної творчості та центри науково-технічної творчості учнівської молоді Хмельницької області презентували інноваційні форми управлінської діяльності, прогностичні орієнтири інноваційного розвитку своїх позашкільних навчальних закладів, моніторинг якості освіти і систему організації в них організаційно-методичної, навчально-виховної та дитячої індивідуальної дослідницько-експериментальної роботи.
Відповідно до рішення столичного журі й оргкомітету Рейтингу, позашкільники Хмельниччини увійшли до числа його переможців, гідно представивши позашкілля рідного краю на всеукраїнському рівні.
Шепетівський міський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді (директор Т.Л.Манійчук) вдруге став абсолютним переможцем відкритого Рейтингу якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників» серед профільних позашкільних закладів країни у категорії «Позашкільні навчальні заклади міського підпорядкування» і нагороджений спеціальним Дипломом «Флагман позашкільної освіти України».
У цій же категорії Шепетівський міський центр науково-технічної творчості учнівської молоді (Л.С.Домбровська) став переможцем серед профільних міських позашкільних закладів і нагороджений Дипломом організаторів заходу.
Хмельницький обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді (директор В.В. Климчук) визнано переможцем у категорії Рейтингу «Позашкільні навчальні заклади обласного підпорядкування» та відзначено Дипломом переможця, а Дунаєвецька районна станція юних натуралістів (директор М.В.Чекман) - нагороджена Дипломом лауреата відкритого Рейтингу якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників».
Рейтингові результати, отримані юними натуралістами і техніками Хмельниччини в столиці свідчать про ефективність праці педагогічних та дитячих колективів регіону, прагнення зберігати традиції і примножувати їх новими формами та досягненнями науково-педагогічної і дитячої дослідницької роботи, спрямованої на всебічний розвиток кожного юного індивідуума, здобування неповнолітніми нових якісних знань і усвідомлений вибір майбутньої професії та захист природних багатств нашого краю для сьогоднішнього й наступних поколінь.
Відзначивши плідний успіх, здобутий профільними позашкільними закладами нашої області під час Всеукраїнського відкритого Рейтингу якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників» у 2015 році, науково-педагогічні колективи Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук України і кафедри методики позашкільної та позакласної роботи Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України подякували дирекції Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА за організаційно-педагогічну роботу та сприяння процесу впровадження інноваційних технологій в позашкільній освіті й результативну діяльність профільних позашкільних навчально-виховних закладів регіону.
Сподіваємось, що й прийдешній рік також стане успішним для позашкільників Хмельниччини, які мають надію і прагнуть знову посісти чільні місця у Золотій когорті позашкільників України.


Інна Міхайлиця, керівник гуртків Хмельницького ОЕНЦУМ

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

МЕНЮ сайту

Головна сторінка
Акція "Маки пам'яті"
Електронна версія "Майбуття"
Журнал "Педагогічний вісник"
Нам повідомляють
Інформаційні повідомлення
Вчимося жити разом (ВЖР)
Творча скарбничка
Науково-методичні праці працівників ХОІППО
Бібліотечна справа
Виставки бібліотеки ХОІППО
Літні мовні табори
Англійська мова
Німецька мова
Польська мова
Астрономія
Біологія
Всесвітня історія
Географія
Дошкільна освіта
Екологія
Економіка
Етика
Інформатика (програмування) та ІКТ
Історія України
Креслення
Математика
Художньо-естетична освіта
Здоров'язберігаючі технології
Початкова освіта (1-4 кл)
Правознавство
Природознавство
Психологія
Педагогіка
Російська мова
Світова література
Трудове навчання
Українська мова та література
Фізика
Фізична культура
Французька мова
Хімія
Художня культура
Управління освітою
Виховна робота
Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
Тарас Шевченко - 200!

Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


Панель керування

Логін
Пароль

Календар

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Голосування


Теги

Наша адреса:


29027, м. Хмельницький
вул. Озерна, 14,
каб 101 (1 поврех)
E-mail:
hoippo@ukr.net
visnykhm@i.ua
majbuttya@gmail.com