RSS 2.0

» » Навчальні заклади Хмельниччини - серед переможців міжнародного конкурсу «Календар GLOBE 2016»
Навчальні заклади Хмельниччини - серед переможців міжнародного конкурсу «Календар GLOBE 2016»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Екологія | Автор: Dryzhal | Переглядів: 586
Дата: 1-02-2016, 08:59
Навчальні заклади Хмельниччини - серед переможців міжнародного конкурсу «Календар GLOBE 2016» Навчальні заклади Хмельниччини - серед переможців міжнародного конкурсу «Календар GLOBE 2016» Навчальні заклади Хмельниччини - серед переможців міжнародного конкурсу «Календар GLOBE 2016» В рамках міжнародної науково-освітньої програми GLOBE («Глобальне вивчення та спостереження з метою поліпшення довкілля») Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України у вересні-жовтні 2015 року провів міжнародний художній конкурс «Календар GLOBE 2016».
Мета конкурсу - висвітити і зафіксувати місцеві громади GLOBE з регіону Європи та Євразії, які приймають активну участь у вивченні та спостереженні за довкіллям з метою поліпшення його стану.
Цього року конкурс проходив у межах європейського конкурсу «GLOBE at My School Picture Contest». Учасники завантажували фотографії природоохоронного змісту на тему: «GLOBE у моїй школі» безпосередньо на веб-сайт програми GLOBE, де їх оцінювали члени Колегії GLOBE Європи та Євразії до якої входять представники 6 країн.
У числі, представлених на розгляд Колегії понад 350 творчих робіт, серед кращих були й конкурсні творчі роботи учнів з Хмельниччини.
Відповідно до рішення Колегії GLOBE Європи та Євразії, Божиковецький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Деражнянського району визнано в числі переможців конкурсу і нагороджено Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України та примірником Європейського календаря GLOBE 2016, в якому розміщені фотографії, виконані божиковецькими школярами.
Учням Божиковецького навчально-виховного комплексу “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад” Деражнянської районної ради подобається дізнаватися щось нове разом з GLOBE. Особливо вони люблять спостерігати за хмарами. Ми не припиняємо спостереження влітку. Це фото було зроблене 21 липня 2015 р. Дякуючи заняттям за програмою GLOBE ми знаємо багато про цю хмару. Це купчаста хмара. Її основа може формуватися на висоті до 1000 м, а верхівка сягати 4000 м і більше. Також, ми захопили літак, який пролітав поруч.
Грамотами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України нагороджено за підготовку і участь школярів у міжнародному художньому конкурсі «Календар GLOBE 2016» навчальні заклади Хмельниччини:
- Грицівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Шепетівського району;
- Кам’янець-Подільську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 7;
- Федірківську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів Волочиського району.
Організатори міжнародного конкурсу побажали школярам і гуртківцям Хмельниччини подальших творчих успіхів і висловили сподівання на їх успішну участь у заході в цьому році.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Юннати Хмельниччини - серед переможців Всеукраїнської акції «День юного натураліста»

  • НА ВЕРХ