RSS 2.0

» » Навчальний практикум для вчителів-філологів. Готуємося до ЗНО – 2016.
Навчальний практикум для вчителів-філологів. Готуємося до ЗНО – 2016.
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Українська мова та література | Автор: Dryzhal | Переглядів: 536
Дата: 22-02-2016, 09:31
Навчальний практикум для вчителів-філологів. Готуємося до ЗНО – 2016. Навчальний практикум для вчителів-філологів. Готуємося до ЗНО – 2016. Навчальний практикум для вчителів-філологів. Готуємося до ЗНО – 2016. 17 лютого 2016 року на базі інформаційно-методичного центру Віньковецького РМК був проведений навчальний практикум для вчителів української мови та літератури. Мета методичного заходу: забезпечити якісну підготовку випускників до ДПА та ЗНО – 2016.
Аналітичний модуль методичного заходу був наповнений аналізом стану об’єктивності тематичного та семестрового оцінювання випускників відповідно до критеріїв оцінювання навчальних досягнень учнів. Завідуюча РМК Саврій С.Г. окреслила орієнтири ЗНО – 2016, проаналізувала вимоги, проблеми і перспективи, прокоментувала методичні рекомендації щодо підготовки та проведення ДПА. Методист РМК Штанько О.М. запропонувала Інтернет-ресурси для он-лайн підготовки випускників до ЗНО – 2016.
Під час практичного модулю був проведений навчальний практикум для вчителів української мови та літератури, які викладають в 11 класах: філологи мали можливість виконати тестові завдання за зразком сертифікаційної роботи, проаналізувати типові помилки, які допускають учні, прокоментувати підходи до виконання завдань на складні теми програми ЗНО – 2016.
Для учасників навчально практикуму були надані методичні рекомендації, якими визначені вимоги до якісної підготовки випускників 11-х класів до ДПА та ЗНО – 2016, запропоновані шляхи удосконалення фахового і методичного рівня, підвищення самоосвітньої компетентності.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Підвищення самоосвітньої компетентності вчителів інформатики на Віньковеччині
  • Розпочато реєстрацію на пробне ЗНО 2016
  • Колегія на Віньковеччині: підсумки ЗНО-2015 та формат ЗНО-2016

  • НА ВЕРХ