RSS 2.0

» » Урок безпеки дорожнього руху юннатам Хмельницького ОЕНЦУМ проводили інспектори патрульної поліції
Урок безпеки дорожнього руху юннатам Хмельницького ОЕНЦУМ проводили інспектори патрульної поліції
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Управління освітою / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 400
Дата: 23-05-2016, 08:00
Урок безпеки дорожнього руху юннатам Хмельницького ОЕНЦУМ проводили інспектори патрульної поліції Урок безпеки дорожнього руху юннатам Хмельницького ОЕНЦУМ проводили інспектори патрульної поліції 20 травня в комунальному закладі обласної ради - Хмельницькому обласному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді інспектори Управління патрульної поліції міста Хмельницького провели урок безпеки дорожнього руху для юних натуралістів молодшого і середнього шкільного віку. Захід проводився у рамках Тижня безпеки дорожнього руху в Україні.
Вихованці закладу з цікавістю та щирою повагою спілкувались з поліцейськими, уважно слухали їх розповіді про дорожньо-транспортні пригоди з участю дітей та пояснення, відповідали на запитання, демонстрували свої теоретичні й практичні знання Правил дорожнього руху для пішоходів. Окрім загального заняття у конференц-залі, проводилось навчання вимогам Правил і для окремих груп юннатів у кабінетах екології, біології та валеології. А ще юні природолюби влаштували шефам фотосесію.
Такі приязні стосунки юннатів Хмельницького ОЕНЦУМ з охоронцями правопорядку існують здавна, коли ще в січні 1993 року відділ Державтоінспекції УВС Хмельницької облдержадміністрації одноголосно прийняв рішення про шефство над хмельницькими юннатами і дбайливо опікувався потребами й проблемами закладу та його вихованців і педагогів.
Сьогодні справу своїх попередників продовжують молоді інспектори нещодавно створеного Управління патрульної поліції міста Хмельницького.
Вивчення неповнолітніми Правил дорожнього руху та формування у них усвідомлення необхідності дотримання вимог безпеки руху на вулицях і дорогах залишається важливою складовою у навчально-виховному процесі, профілактичній роботі по попередженню дитячого дорожньо-транспортного травматизму, збереженню життя і здоров’я дітей. А проведення педагогами закладу і патрульними поліцейськими цієї роботи спільно має значно кращий ефект, адже такий формат навчання діти сприймають з увагою та цікавістю.
Однак, без участі батьків та громадськості важко буде досягати наміченого результату профілактичної роботи серед дітей та підлітків.
Сподіваємось, що сьогоднішній захід, проведений у закладі інспекторами патрульної поліції спільно з педагогами, сприятиме формуванню у неповнолітніх розуміння необхідності вивчати і добре знати правила дорожнього руху, усвідомлено виконувати їх вимоги та прагнути цього від інших.

Олена Зотова, методист Хмельницького ОЕНЦУМ

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • У юних інспекторів руху Хмельниччини - 40-річний ювілей!
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ