RSS 2.0

» » На Ізяславщині відбулося свято до Міжнародного дня захисту дітей
На Ізяславщині відбулося свято до Міжнародного дня захисту дітей
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Управління освітою / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 398
Дата: 1-06-2016, 15:48
Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань.
З цієї нагоди 1 червня у Ізяславському районному будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» відбувся святковий захід за участю дітей, які відпочивають в таборах з денним перебуванням дітей (Ізяславська ЗОШ І-ІІІ ст.№ 1, Ізяславський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№ 2, ліцей» ім.О.Кушнірука, Ізяславський НВК «ЗОШ ІІ-ІІІ ст. № 5 ім.О.Онищука, гімназія», Ізяславска ЗОШ І-ІІ ст. № 4 ім. В.Кобернюка).
З найкращими побажаннями завітали на свято начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Наталія Кирилюк та начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Раїса Ткаченко. Вітаючи дітей із початком літніх канікул, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрація Наталія Кирилюк, побажала їм міцного здоров`я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку. Також Наталія Леонідівна передала найщиріші вітання із Міжнародним днем захисту дітей від голови районної державної адміністрації Бориса Яцкова та голови районної ради Сергія Шлегеля. «У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших обов'язків дорослих. Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України», - наголосила у своєму вітальному слові Н.Кирилюк.
Вихованці Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» підготували велику святкову концертну програму, у якій виступили вихованці та творчі колективи закладу із своїми найкращими творчими здобутками.
Учасники святкового дійства отримало багато позитивних вражень від перегляду концертної програми, від спілкування із друзями та однолітками.
01.06.2016 р.
В.Кучерук

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

НА ВЕРХ