RSS 2.0

» » Відбулась перша зміна шостого сезону «Подільських джерел»
Відбулась перша зміна шостого сезону «Подільських джерел»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 391
Дата: 10-07-2016, 09:48
Відбулась перша зміна шостого сезону «Подільських джерел» Відбулась перша зміна шостого сезону «Подільських джерел»
Малієвецький дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Подільські джерела» Дунаєвецького району заслужено посідає чільне місце серед літніх оздоровчих закладів для учнів і вихованців закладів освіти Хмельниччини.
Шостий рік поспіль у неповторних природною і рукотворною красою Маліївцях він організовує три літніх табірних зміни в канікулярний період і гостинно відкриває свої двері для школярів Дунаєвеччини.
Три тижні тому - 14 червня 2016 року працівники і гості оздоровчого табору, а також 50 вихованців його першої (наймолодшої) зміни, святково відзначили цю подію підняттям Державного прапору України і власного табірного прапору та урочистою лінійкою.
Під час відкриття цьогорічної першої табірної зміни, окрім педагогів і батьків, були й почесні гості - голова Дунаєвецької районної ради Ольга Михальська та міський голова Дунаєвецької об’єднаної територіальної громади Веліна Заяць, Дунаєвецький селищний голова Антон Камінський і помічник народного депутата України О.В. Гереги Лариса Трачук, заступник голови Дунаєвецької райдержадміністрації Андрій Рудик, в.о. старости села Маліївці Анатолій Муха та інші представники районної і місцевої влади.
Старші друзі табору, які ним щорічно дбайливо опікуються, побажали дітям гарно провести час і ще не один раз повертатись сюди на оздоровлення та змістовний відпочинок, а ті з великою вдячністю прийняли від дорослих добродіїв цінні подарунки: принтер струменевий з системою нпч, роутер Wi-Fi для бездротового Інтернету та чимало спортивного інвентаря (м’ячів, скакалок, наборів для бадмінтону, тенісних ракеток, наборів кольорової крейди та хула-хупів). Щирі побажання гостей дітям – реалізовано!
Як і в попередні роки, дирекція закладу постійно домагається щоб він працював згідно плану, а вихованці насолоджувались літнім відпочинком. Тому всі намічені оздоровчі й масові заходи проводились його педагогами організовано, цікаво та змістовно, що можна було щоденно помітити в дитячому ентузіазмі, щасливих і радісних поглядах дитячих очей.
Значна увага тут завжди приділяється й екологічному вихованню.
У 4-х загонах першої табірної зміни («Оба-на», «Живчики», «Непосидючі», «Водограй») було 6 найактивніших вихованців еколого-натуралістичних гуртків Дунаєвецької СЮН - Власова Наталія, Гаврилова Тетяна, Гаврилов Назар, Гоцуляк Дарія, Гарюк Сергій і Дармограй Максим, які теж отримали можливість пізнавати нове, смакувати якісні продукти харчування, відпочити й оздоровитись у «Подільських джерелах».
Як завжди, у першій зміні традиційно проходили Дні натуралістів. Педрацівники Дунаєвецької СЮН Зоряна Василівна Байталюк та Світлана Вікторівна Ярушинська проводили у загонах природничо-краєзнавчий конкурс «Дивовижний світ природи», а діти навипередки давали відповіді на запитання його вікторин про рослинний і тваринний світ, визначали рослини, які занесені до Червоної книги України та ростуть у нашому краї, розгадували тематичні ребуси, кросворди, складали пазли, жестами та мімікою зображували тварин.
Серед ряду різноманітних заходів, дуже сподобався юним природолюбам і природознавчий захід на свіжому повітрі «Ти - частинка природи», де вони намагались проводити паралелі між природою та своїм здоров’ям, емоціями, демонстрували природознавчі знання.
Керівник гуртка юних лісівників СЮН на базі Малієвецького НВК Людмила Станіславівна Маліновська провела вихованцям табору екскурсію стежинами маєтку та палацом графа Ігнація Орловського і його нащадків. Найбільше емоцій у цей день, звичайно ж, було біля знаменитого рукотворного водопаду з гротом…
Протягом всього періоду першої табірної зміни поруч з дітьми постійно були: незмінний директор «Подільських джерел» Олександр Григорович Онищук, куратор зміни Руслана Францівна Солярик, культорганізатор Юлія Юріївна Гаврих, фізрук Іван Сергійович Баранюк, вихователі: Злата Михайлівна Марценюк, Уляна Володимирівна Канарчук, Юлія Юріївна Колісник та Оксана В’ячеславівна Мазуренко. Своєю невтомною творчою працею вони вміло забезпечували дітям літнє оздоровлення та цікавий і змістовний відпочинок у таборі.
Швидко промайнув 21 день оздоровлення й відпочинку у таборі і його вихованці роз’їхались по своїх домівках з гарними враженнями й самопочуттям, новими знайомствами і відеозаписами у мобільних телефонах та масою фото на згадку про мальовничі Маліївці, яскраві події і добрих друзів. Тепер вони нетерпляче чекатимуть зустрічі через рік у цьому ж таборі, а його педагогічний персонал знову оперативно й сумлінно готується зустріти наступну табірну зміну дітей Дунаєвеччини, у якій уже оздоровлюватимуться і відпочиватимуть учні 7-8 класів.
Педагоги-натуралісти Дунаєвецької СЮН теж встигли підготувати нові цікаві сюрпризи для чергової зміни вихованців оздоровчого табору «Подільські джерела», щиро сподіваючись, що й вона буде для них цікавою, змістовною, неповторною і незабутньою.

За матеріалами Хмельницького ОЕНЦУМ


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Звіт про роботу дитячого оздоровчого закладу мовного спрямування «Натхнення» м. Кам'янець-Подільський
  • Щасливі дні в НВО №5
  • МЕНЮ сайту

    Головна сторінка
    Акція "Маки пам'яті"
    Електронна версія "Майбуття"
    Журнал "Педагогічний вісник"
    Нам повідомляють
    Інформаційні повідомлення
    Вчимося жити разом (ВЖР)
    Творча скарбничка
    Науково-методичні праці працівників ХОІППО
    Бібліотечна справа
    Виставки бібліотеки ХОІППО
    Літні мовні табори
    Англійська мова
    Німецька мова
    Польська мова
    Астрономія
    Біологія
    Всесвітня історія
    Географія
    Дошкільна освіта
    Екологія
    Економіка
    Етика
    Інформатика (програмування) та ІКТ
    Історія України
    Креслення
    Математика
    Художньо-естетична освіта
    Здоров'язберігаючі технології
    Початкова освіта (1-4 кл)
    Правознавство
    Природознавство
    Психологія
    Педагогіка
    Російська мова
    Світова література
    Трудове навчання
    Українська мова та література
    Фізика
    Фізична культура
    Французька мова
    Хімія
    Художня культура
    Управління освітою
    Виховна робота
    Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
    Тарас Шевченко - 200!

    Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


    Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Березень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Голосування


    Теги

    Наша адреса:


    29027, м. Хмельницький
    вул. Озерна, 14,
    каб 101 (1 поврех)
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com