RSS 2.0

» » І знову з перемогою!
І знову з перемогою!
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Інформатика | Автор: Dryzhal | Переглядів: 429
Дата: 31-10-2016, 15:15
І знову з перемогою! І знову з перемогою! З 27 по 31 жовтня у с.Потоки Кременчуцького району Полтавської області проходив фінальний етап Всеукраїнського турніру юних інформатиків. Від Хмельницької області у змаганнях взяла участь команда GiGSaM, переможиця обласного етапу конкурсу (який, до речі, проводився в області цьогоріч уперше) у складі учнів Старокостянтинівського навчально-виховного комплексу "Спеціалізована школа І ст., гімназія" Старокостянтинівської міської ради Хмельницької області імені Героя України Сергія Михайловича Бондарчука: Савчука Андрія, Гриньківа Юрія, Гіппіуса Антона, капітана команди Миронюка Костянтина та керівника команди вчителя інформатики Вапнічного Сергія Дмитровича. Уже котрий рік поспіль команда від Хмельниччини бере участь у фінальному етапі Всеукраїнського турніру юних інформатиків та виборює призові місця. Не повертаються з порожніми руками юнаки й цього разу: за результатами трьох турів команда GiGSaM виборола диплом ІІІ ступеня.
Ми поспілкувались з керівником команди Вапнічним Сергієм Дмитровичем:
- Ми дуже раді, що взяли участь у конкурсі. Усі учні команди – десятикласники, тому перспективи є, бачення є. Ми абсолютно впевнені, що будемо готуватись і на наступний рік. Звичайно, боротьба була виснажливою, але хлопці молодці. Особливо вразили на останньому турі, де вони добре впоралися з розв’язуванням алгоритмічних задач. Будемо на майбутнє чіткіше розподіляти обов’язки, оскільки змагання командне і від кожного з учасників залежить успіх команди в цілому. Отож слабкі місця знаємо, тому намагатимемось підтягнутись до ще вищих позицій. Також хочемо висловити подяку за постійну та всебічну підтримку начальнику управління освіти м.Старокостянтинова Пасічнику Анатолію Панасовичу, директору Старокостянтинівського навчально-виховного комплексу "Спеціалізована школа І ст., гімназія" Старокостянтинівської міської ради Хмельницької області імені Героя України Сергія Михайловича Бондарчука Боднар Ларисі Миколаївні, керівництву Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ректору Береці Віктору Євгеновичу та проректору Попику Олександру Федоровичу, завідуючому науково-методичного центру викладання інформатики, ІКТ і ДН Хмельницького ОІППО Ребрині Віталію Арсеновичу та працівникам центру, а також нашому постійному спонсору - компанії Blackthorn Vision в особі директора Хмельницького відділення компанії Білика Олександра Миколайовича.
Отож побажаємо учасникам команди та керівникові успіхів, нових творчих здобутків, достойних суперників та нових перемог!
Більше фото та інформації - на сторінці Facebook https://www.facebook.com/TUI.Info/ та на сайті http://turnir.pp.ua/.


О.Сологуб,
Методист НМЦ викладання інформатики, ІКТ і ДН Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Панель керування

Логін
Пароль

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Наша адреса:


29013, м. Хмельницький
вул. Проскурівського Підпілля, 139
E-mail:
hoippo@ukr.net
visnykhm@i.ua
majbuttya@gmail.com

НА ВЕРХ