RSS 2.0

» » Енергоефективність та ефективне використання відновлювальної енергії
Енергоефективність та ефективне використання відновлювальної енергії
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 655
Дата: 4-11-2016, 09:33
Енергоефективність та  ефективне використання відновлювальної енергії Енергоефективність та  ефективне використання відновлювальної енергії03 листопада 2016 року у Віньковецькому районі відбулося нагородження переможців районного конкурсу навчальних матеріалів «Енергоефективність та ефективне використання відновлювальної енергії». Конкурс проводився з метою поширення знань серед учнів, вчителів та населення з питань енергоефективності та ефективного використання відновлювальних джерел енергії, опрацювання та систематизації даних щодо отриманого економічного ефекту в тих громадах району, де реалізовані проекти ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІІ» і розробки нових ідей в цьому напрямку, які можуть бути використані громадами району в майбутньому (в тому числі при сприянні Проекту МРГ).
Конкурс проводився з 28 вересня 2016 р. по 26 жовтня 2016 р. серед вчителів загальноосвітніх навчальних закладів Віньковецького району, які за своїм фахом та програмою навчальних предметів, які вони викладають, мають відношення до запропонованої теми. В конкурсі взяли участь і вчителі інших фахів, для яких дана тема була цікавою. У І номінації «Урок/факультативне заняття з енергоефективності та енергоощадності» переможцями стали: Багрійчук Л.П., вчитель Зіньківського НВК, урок «Енергозбереження у житті людини» - І місце; Атаманюк Л.О., вчитель інформатики Великоолександрівського НВК, урок «Створення буклетів та презентацій – перший крок до створення енергозбереження» - ІІ місце; Федоренко Т.О., вчитель Подолянського НВК, виховна година «Берегти енергію – берегти природу. Альтернативні джерела енергії» та Філенко А.В., вчитель Великоолександрівського НВК, урок «Енергозбереження та енергоефективність в кожній оселі» - ІІІ місце. Призерами у ІІ номінації «Інформування суспільства/пропаганда енергоефективності» стали: Швець О.М., вчитель Пилипо-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст., ролик «Ми дбаємо про власне майбутнє» - І місце; Гоцуляк В.І., вчитель фізики Віньковецького НВК, презентація «Збережемо енергію – збережемо довкілля» - ІІ місце; Дацко І.В., вчитель Дашковецького НВК, презентація «Інформування суспільства» і Нагуляк Л.Л., вчитель Осламівської ЗОШ І-ІІІ ст., плакат «Разом долучаємось до енергозбереження» - ІІІ місце. Проект «Практичний досвід енергозбереження у школі та вдома» Матус Л.Є., вчителя Мд.-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. зайняв ІІ місце у номінації «Практичний досвід енергозбереження в навчальному закладі, вдома, на рівні населеного пункту».
Переможці конкурсу навчальних матеріалів по енергоефективності та ефективному використанню відновлювальної енергії нагороджені грамотами відділу освіту, молоді та спорту Віньковецької РДА та призами, які вручив Клепач І.В., координатор Хмельницького обласного ресурсного центру громад.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Оголошено проведення Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергозбереження «Енергія і середовище»
  • Педагог з Ізяславщини - серед переможців Міжнародного конкурсу «Енергозберігаючі традиції народів України і Молдови»
  • МЕНЮ сайту

    Головна сторінка
    Акція "Маки пам'яті"
    Електронна версія "Майбуття"
    Журнал "Педагогічний вісник"
    Нам повідомляють
    Інформаційні повідомлення
    Вчимося жити разом (ВЖР)
    Творча скарбничка
    Науково-методичні праці працівників ХОІППО
    Бібліотечна справа
    Виставки бібліотеки ХОІППО
    Літні мовні табори
    Англійська мова
    Німецька мова
    Польська мова
    Астрономія
    Біологія
    Всесвітня історія
    Географія
    Дошкільна освіта
    Екологія
    Економіка
    Етика
    Інформатика (програмування) та ІКТ
    Історія України
    Креслення
    Математика
    Художньо-естетична освіта
    Здоров'язберігаючі технології
    Початкова освіта (1-4 кл)
    Правознавство
    Природознавство
    Психологія
    Педагогіка
    Російська мова
    Світова література
    Трудове навчання
    Українська мова та література
    Фізика
    Фізична культура
    Французька мова
    Хімія
    Художня культура
    Управління освітою
    Виховна робота
    Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
    Тарас Шевченко - 200!

    Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


    Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Березень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Голосування


    Теги

    Наша адреса:


    29027, м. Хмельницький
    вул. Озерна, 14,
    каб 101 (1 поврех)
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com