RSS 2.0

» » НА БАЗІ ДЕНДРОПАРКУ «ЮННАТІВСЬКИЙ» ПРОЙШЛИ НАВЧАЛЬНО-ОЗДОРОВЧІ ЗАХОДИ ЛІТНЬОЇ ШКОЛИ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОЦТКУМ
НА БАЗІ ДЕНДРОПАРКУ «ЮННАТІВСЬКИЙ» ПРОЙШЛИ НАВЧАЛЬНО-ОЗДОРОВЧІ ЗАХОДИ ЛІТНЬОЇ ШКОЛИ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОЦТКУМ
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 189
Дата: 20-06-2022, 08:54
НА БАЗІ ДЕНДРОПАРКУ «ЮННАТІВСЬКИЙ» ПРОЙШЛИ НАВЧАЛЬНО-ОЗДОРОВЧІ ЗАХОДИ ЛІТНЬОЇ ШКОЛИ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОЦТКУМ НА БАЗІ ДЕНДРОПАРКУ «ЮННАТІВСЬКИЙ» ПРОЙШЛИ НАВЧАЛЬНО-ОЗДОРОВЧІ ЗАХОДИ ЛІТНЬОЇ ШКОЛИ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОЦТКУМПротягом 16-17 червня на базі природно-заповідної території дендропарку «Юннатівський» і навчальних приміщень юннатів проходили заходи Літньої школи Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, до участі в якій запрошувалися місцеві юннати та юні туристи - вихованці гуртків ОЦТКУМ, діти з батьками з числа внутрішньопереміщених осіб, сім’ї яких постраждали від військової агресії російських фашистів, учні місцевих закладів освіти, які перейшли у 5-8 класи.
Захід розпочався згідно з Програмою, однак був перерваний завиванням сирен і після закінчення повітряної тривоги й повернення півсотні його учасників із укриття в сусідній СЗОШ-29, продовжувався далі. Не зупинили сирени творчі поривання дітей, які виконали в укритті малюнки для наших воїнів на фронт, та й не зашкодив літній дощик дітям і наступного дня.
До участі в заходах активно долучилися співробітники Служби судової охорони, які цікаво проводили для дітей майстер-класи з орієнтування на місцевості, альпінізму та вчили найменших українців азам самооборони.
Під час літнього таборування юні учасники заходів мали можливість зануритися в атмосферу пригод, загартовувати тіло і дух, а з допомогою організаторів і досвідчених інструкторів здобували нові навички, виробляючи стійкість перед перешкодами, витривалість та впевненість у своїх діях, отримували корисний досвід та незабутні емоції. А ще смакували юннатівський фіто-чай, переглядали цікаві відео і дружно співали.
Беручи участь у таких заходах, кожен їх юний учасник знаходить і розкриває у собі нові якості, які не проявляв раніше.
Більш детально фото і відео заходів Школи див. за посиланням: https://www.facebook.com/100008879823029/videos/pcb.2860905347548765/551754906335933.

За матеріалами сайту «Юннати Хмельниччини».

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Юннати і педагоги-натуралісти Хмельниччини - переможці Всеукраїнської акції-змагання «День юного натураліста»
  • ЮННАТИ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ: Дендропарк «Юннатівський» Хмельницького ОЕНЦУМ отримав статус об’єкту природно-заповідного фонду місцевого значення
  • Учні та юннати Хмельниччини - переможці Всеукраїнської природоохоронно-пропагандистської акції «Грак - птах року 2019»
  • Юннати і школярі Хмельниччини - серед переможців фіналу Всеукраїнської трудової акції «Юннатівський зеленбуд»

  • НА ВЕРХ