RSS 2.0

» » Семінар методистів дошкільної освіти на Дунаєвеччині
Семінар методистів дошкільної освіти на Дунаєвеччині
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Дошкільне виховання | Автор: Dryzhal | Переглядів: 492
Дата: 1-12-2016, 09:48
Семінар методистів дошкільної освіти на ДунаєвеччиніСемінар методистів дошкільної освіти на Дунаєвеччині Семінар методистів дошкільної освіти на Дунаєвеччині23 листопада 2016 року науково-методичним центром дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО було проведено обласний семінар для методистів дошкільної освіти районних / міських відділів, управлінь освіти, методичних кабінетів та об’єднаних територіальних громад за темою «Формування національної свідомості, патріотичних почуттів у дітей дошкільного віку» на базі Дунаєвецького ДНЗ №3 «Берізка» та ЦРД «Пролісок».
Введення та огляд теми презентувала Каратаєва Марія Іванівна, методист дошкільної освіти ХОІППО. Експрес-портрет інноваційного освітнього простору дошкільної галузі представили Слюсарчик Надія Олексіївна, заступник голови Дунаєвецької міської ради та Самуник Олег Васильович, заступник начальника управління освіти, молоді та спорту.
Науково-теоретичні та методичні аспекти зазначеної проблеми висвітлили у своїх виступах Іова Валентина Юліанівна, старший викладач кафедри теорії та методики суспільно-гуманітарних дисциплін та Харченко Алла Анатоліївна, старший викладач кафедри теорії та методик початкової і дошкільної освіти ХОІППО. Під час практичного модуля учасники семінару ознайомились з досвідом роботи педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів м.Дунаєвець. Були організовані засідання родинного клубу «Паросток» (батьки вихованців ДНЗ №5 «Усмішка»складали портфоліо родинних традицій), флешмоб «Гопаківець» з використанням елементів Бойового Гопака (керівник Вільчанська Тетяна Василівна), інтерактивна патріотична зарядка та ділова гра «Заморочки з бочки» з учасниками семінару.
Семінар методистів дошкільної освіти на Дунаєвеччині Семінар методистів дошкільної освіти на Дунаєвеччині Семінар методистів дошкільної освіти на Дунаєвеччині

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Виховуємо патріотів змалечку
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ