RSS 2.0

» » Відбувся І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН
Відбувся І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Управління освітою / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 523
Дата: 21-12-2016, 15:40
Відбувся І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН Відбувся І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН Відбувся І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН 20 грудня на базі Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№5 ім.О.Онищука, гімназія» та 21 грудня на базі Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№2, ліцей» ім.О.Кушнірука відбувся І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН Ізяславського наукового товариства Хмельницької обласного територіального відділення Малої Академії Наук України.
Участь у конкурсі - це спосіб продемонструвати учнями закладів освіти району свої знання, а для випускників – іще і шанс заробити додаткові бали для вступу у вищий навчальний заклад.
Метою проведення конкурсу було виявлення, розвиток і підтримка талановитої учнівської молоді, формування наукової зміни та сприяння професійному самовизначенню дітей і учнівської молоді.
У конкурсі взяли участь юні дослідники ряду загальноосвітніх навчальних закладів Ізяславського району, які мали гарну нагоду представити результати власної наукової діяльності, отримати цінні рекомендації та настанови від авторитетного журі, набути неоціненного досвіду й знайти нових друзів-однодумців.
Фактично кожен виступ супроводжувався презентаційними матеріалом. Який підготували юні науковці. Після виступу кожен доповідач давав відповіді на запитання своїх колег, що проведеного наукового дослідження.
Журі конкурсу оцінювали захист науково-дослідницьких робіт за факторами: аргументованість вибору теми дослідження; чіткість і логічність, послідовність і грамотність викладення матеріалу; кваліфіковане ведення дискусії (вичерпність відповідей і змістовність заданих запитань); культура мовлення, вільне володіння матеріалом.
Також, в день захисту (20 та 21 грудня), учасники конкурсу також виконувати контрольні роботі з предмету, який був визначених профільним у відповідній секції.
Переможці районного етапу будуть представляти свої роботи на ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у місті Хмельницький.
Обдаровані діти – майбутнє нації, інтелектуальна еліта, гордість і честь України, її світовий авторитет. Нашим юним науковцям бажаємо, щоб із кожним днем граніт науки ставав для них все м’якшим і смачнішим!

Відбувся І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН Відбувся І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН Відбувся І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН

21.12.2016 р.
За матеріалами відділу освіти. Молоді та спорту райдержадміністрації

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Про результати участі школярів і юннатів області в ХІ Всеукраїнському конкурсі дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник»
  • МЕНЮ сайту

    Головна сторінка
    Акція "Маки пам'яті"
    Електронна версія "Майбуття"
    Журнал "Педагогічний вісник"
    Нам повідомляють
    Інформаційні повідомлення
    Вчимося жити разом (ВЖР)
    Творча скарбничка
    Науково-методичні праці працівників ХОІППО
    Бібліотечна справа
    Виставки бібліотеки ХОІППО
    Літні мовні табори
    Англійська мова
    Німецька мова
    Польська мова
    Астрономія
    Біологія
    Всесвітня історія
    Географія
    Дошкільна освіта
    Екологія
    Економіка
    Етика
    Інформатика (програмування) та ІКТ
    Історія України
    Креслення
    Математика
    Художньо-естетична освіта
    Здоров'язберігаючі технології
    Початкова освіта (1-4 кл)
    Правознавство
    Природознавство
    Психологія
    Педагогіка
    Російська мова
    Світова література
    Трудове навчання
    Українська мова та література
    Фізика
    Фізична культура
    Французька мова
    Хімія
    Художня культура
    Управління освітою
    Виховна робота
    Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
    Тарас Шевченко - 200!

    Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


    Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Голосування


    Теги

    Наша адреса:


    29027, м. Хмельницький
    вул. Озерна, 14,
    каб 101 (1 поврех)
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com