RSS 2.0

» » Від лідера учнівського самоврядування – до активної особистості громадянина-патріота
Від лідера учнівського самоврядування – до активної особистості громадянина-патріота
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 555
Дата: 28-01-2017, 11:43
Від лідера учнівського самоврядування – до активної особистості громадянина-патріота Від лідера учнівського самоврядування – до активної особистості громадянина-патріота27 січня, на базі Ізяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, відбувся засідання районної ради лідерів учнівського самоврядування закладів освіти Ізяславського району.
Президент шкільної держави Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Аня Мігур та голова районної ради лідерів Дарія Гаврилюк, учениця цієї ж школи, зустріли своїх однолітків хлібом-сіллю у музеї історії школи. Учасників зібрання привітали начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Валентина Пилипчук та директор Ізяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1Тетяна Вітрук.
У своєму зверненні до лідерів учнівського самоврядування районну Валентина Віталіївна зазначила: «Ви – наше майбутнє!. Переконана, що саме завдяки вам наша держава стане кращою, бо час потребує лідерів нової формації: людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно, працювати у команді. Кожен з вас у своєму навчальному закладі вже формує модель майбутнього суспільства». В.Пилипчук побажала всім учасникам зібрання і надалі робити шкільне життя молоді цікавим, корисним, насиченим та цікавим.
Директор школи Тетяна Вітрук та президент шкільної держави Аня Мігур провели коротку екскурсію закладом, ознайомили із організацією шкільного самоврядування та представили міністрів шкільної держави.
Розпочалось спілкування учасників зібрання за чаєм з печивом та цукерками.
Після першого знайомства керівник гурта «Рівний-рівному» Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» Галина Крюкова та його учасниці. Провели для лідерів тренінгове заняття, адже на їх думку, серед багатьох наук, без яких не обійтись людству, є одна, абсолютно необхідна для всіх – наука спілкування.
Під час тренінгу, його учасники виконали справи «Бінго», «Асоціація», «Мої цінності», «Компліменти». Загальним підсумком проходження тренінгових вправ стало розуміння його учасниками, що ніщо в житті не дається без зусиль та важкої праці. Людина, яка з дитинства навчилась долати перешкоди, допомагати іншим, не піддаватися спокусам, перемагати власну лінь, може стати справжньою людиною.
Сюрпризом для лідерів учнівського самоврядування району стала гра «Битва лідерів», які підготували та провели учасники обласного телевізійного проекту обласної телерадіокомпанії «Поділля-ЦЕНТР» команда «Родзинки» Ізяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.
Лідери шкіл в ході гри отримали змогу не лише проявити свої лідерські якості, а й про демонстрування знання та інтуїцію.
В роботі засідання ради лідерів учнівського самоврядування також взяли участь: методист Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» Лариса Хмиз, завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації Віктор Кучерук, головний спеціаліст сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Інна Дячук, педагог-організатор Ізяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Наталія Притульська.
Під час зібрання школярі обрали декілька гасел із екологічного напрямку для подальшого голосування за найкращий її варіант, що відбудеться на сайт Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка».
За підсумками заходу молоді лідери зазначили, що чималих результатів у згуртуванні та активізації учнівського колективу, підвищенні соціальної активності юних громадян можна досягти, залучивши їх до реалізації різноманітних соціальних проектів.
27.01.2017 р.
За матеріалами відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської райдержадміністрації

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Україна ЄДИНА! UNITED Ukraine!
  • На Ізяславщині відбувся регіональний збір лідерів учнівського самоврядування Хмельницької області «Лідер патріотом бути зобов’язаний»
  • МЕНЮ сайту

    Головна сторінка
    Акція "Маки пам'яті"
    Електронна версія "Майбуття"
    Журнал "Педагогічний вісник"
    Нам повідомляють
    Інформаційні повідомлення
    Вчимося жити разом (ВЖР)
    Творча скарбничка
    Науково-методичні праці працівників ХОІППО
    Бібліотечна справа
    Виставки бібліотеки ХОІППО
    Літні мовні табори
    Англійська мова
    Німецька мова
    Польська мова
    Астрономія
    Біологія
    Всесвітня історія
    Географія
    Дошкільна освіта
    Екологія
    Економіка
    Етика
    Інформатика (програмування) та ІКТ
    Історія України
    Креслення
    Математика
    Художньо-естетична освіта
    Здоров'язберігаючі технології
    Початкова освіта (1-4 кл)
    Правознавство
    Природознавство
    Психологія
    Педагогіка
    Російська мова
    Світова література
    Трудове навчання
    Українська мова та література
    Фізика
    Фізична культура
    Французька мова
    Хімія
    Художня культура
    Управління освітою
    Виховна робота
    Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
    Тарас Шевченко - 200!

    Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


    Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Голосування


    Теги

    Наша адреса:


    29027, м. Хмельницький
    вул. Озерна, 14,
    каб 101 (1 поврех)
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com