RSS 2.0

» » Семінар АКІЗО у Волочиську
Семінар АКІЗО у Волочиську
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Управління освітою | Автор: Dryzhal | Переглядів: 497
Дата: 31-01-2017, 07:36
Семінар АКІЗО у ВолочиськуСемінар АКІЗО у Волочиську Семінар АКІЗО у Волочиську
13 грудня 2016 року, кафедра менеджменту та освітніх технологій Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Асоціація керівників інноваційних закладів освіти області у Волочиському навчально-виховному комплексі, провели обласний семінар з питань управління дослідно-експериментальною роботою в загальноосвітньому навчальному закладі. В семінарі взяли участь завідувач кафедри менеджменту та освітніх технологій Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат педагогічних наук, доцент– Віра Гуменюк, Сергій Білошицький, доцент, доктор політичних наук, доцент кафедри менеджменту та освітніх технологій ХОІППО, Волочиський міський голова – Костянтин Черниченко, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради – Алла Плотнікова, президент асоціації, заслужений працівник освіти України Галина Можейко та члени обласної Асоціації керівників інноваційних закладів освіти,
Учасники семінару відвідали навчальні заняття, під час яких педагоги комплексу показали застосування мультимедійних технологій в навчальному процесі та взяли участь в обговоренні проблем, які виникають в процесі здійснення дослідно-експериментальної роботи в загальноосвітньому навчальному закладі.

Цікавою для учасників семінару була інформація Волочиського міського голови Костянтина Черниченка та начальника відділу освіти, молоді та спорту міської ради Алли Плотнікової про створення умов для розвитку освіти в умовах міської об’єднаної територіальної громади.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТ У ДІЯЛЬНОСТІ КЕРІВНИКІВ
  • Педагогічна практика директорів ЗНЗ І-ІІ ст.
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ