RSS 2.0

» » Культурно-мистецьким дійством «Творчість дитяча не має меж» звітували юні таланти Ізяславщини
Культурно-мистецьким дійством «Творчість дитяча не має меж» звітували юні таланти Ізяславщини
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 386
Дата: 14-02-2017, 14:38
Культурно-мистецьким дійством «Творчість дитяча не має меж» звітували юні таланти Ізяславщини Культурно-мистецьким дійством «Творчість дитяча не має меж» звітували юні таланти Ізяславщини Культурно-мистецьким дійством «Творчість дитяча не має меж» звітували юні таланти Ізяславщини Культурно-мистецьким дійством «Творчість дитяча не має меж» звітували юні таланти Ізяславщини Культурно-мистецьким дійством «Творчість дитяча не має меж» звітували юні таланти Ізяславщини Культурно-мистецьким дійством «Творчість дитяча не має меж» звітували юні таланти Ізяславщини Великий український педагог Володимир Сухомлинський говорив: «У природі немає дитини безталанної, ні на що не здатної. Кожного треба вивести в люди і дати йому творчий простір». Саме свідченням цих слів виданого українського педагога в черговий раз став обласний огляд-конкурс дитячо-юнацької творчості учнів та творчих колективів загальноосвітніх та позашкільних закладів області.
14 лютого в приміщенні Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» відбувся старт проведення звітних концертів художньої самодіяльності учнівської творчості загальноосвітніх шкіл та позашкільних закладів районів та міст обласного значення Хмельниччини. Культурно-мистецьким дійством юних талантів Ізяславського району «Творчість дитяча не має меж» звітувала Ізяславщина.
На святкове дійство до закладу завітали: начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Валентина Пилипчук, завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації Віктор Кучерук, заступник Ізяславського міського голови Любов Калитюк, завідувач навчально-методичного відділу художньо-естетичного відділу Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Ірина Стельмах, методисти Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Оксана Митко, Вікторія Тарасюк, Віта Барабаш.
Глядачі звіту учасників художньої самодіяльності Ізяславщини мали змогу оглянути виставку кращих робіт декоративно-вжиткового мистецтва На ній було представлено найрізноманітніші вироби та техніки їх виконання: вишивки бісером, вироби з соломки, тістопластика, ікони з бісеру, ляльки-мотанки, картини, вишиті у різних техніках, квілінг, вироби з дерева та багато іншого.
Підготовлена юними аматорами сцени концертна програма відрізнялась високим рівнем виконавської та сценічної майстерності, багатожанровістю та якістю виконання. Сольний вокал, вокальні групи, хори, хореографія, художнє читання, виступи драматичних колективів, фольклор, інструментальні виступи – все це було широко представлено у програмі звітного концерту.
У виступах представників Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, керівника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентини Пилипчук прозвучали слова подяки всім учасникам художньої самодіяльності, їх керівникам за виявлення і підтримку та розкриття юних талантів. Також Валентина Пилипчук зазначила, що ХХІ століття потребує людей окрилених, творчих, патріотично налаштованих, які вірять в свою силу, вірять в себе, є вільними у своєму виборі та з відбуттям підтримки.

14.02.2017 р.
За матеріалами відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської райдержадміністрації

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • На Ізяславщині відбулося свято до Міжнародного дня захисту дітей
  • ФЕЄРІЯ ТАЛАНТІВ
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ