RSS 2.0

» » Юні екологи Хмельниччини приймали участь у фіналі Всеукраїнського науково-технічного конкурсу «Intel Еко Україна 2017»
Юні екологи Хмельниччини приймали участь у фіналі Всеукраїнського науково-технічного конкурсу «Intel Еко Україна 2017»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія | Автор: Dryzhal | Переглядів: 343
Дата: 22-02-2017, 07:58
Юні екологи Хмельниччини приймали участь у фіналі Всеукраїнського науково-технічного конкурсу «Intel Еко Україна 2017»З метою всебічної підтримки обдарованої молоді, сприяння модернізації змісту науково-дослідної, пошукової, експериментальної та практичної діяльності учнівської молоді, впровадження інноваційно-освітніх методів і технологій у навчальних закладах України, забезпечення інтеграції вітчизняної освіти і науки у європейський та світовий простір, Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді (НЕНЦ) та корпорацією Intel в Україні нещодавно провели Всеукраїнський конкурс "Intel Еко Україна 2017" - національний етап Міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF 2017 (International Science and Engineering Fair).
Відповідно до наказу Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України від 03 лютого 2017 року № 10 «Про підсумки Всеукраїнського науково-технічного конкурсу «Intel Еко Україна 2017» нагороджено Дипломом IV ступеня «Intel Еко Україна 2017» за зайняте четверте місце в окремих категоріях (за підписом директора конкурсу в Україні, директора НЕНЦ, д.п.н., професора В.В. Вербицького та директора корпорації Intel в Україні Д.М. Калити):
- Давидун Вікторію Вікторівну, ученицю 10 класу Красилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 ім. П. Кізюна, з дослідницьким проектом «Пиловловлювач для захисту носової порожнини»;
- Бобика Івана Олександровича, вихованця гуртка «Екологічна біохімія» Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, учня 11 класу Хмельницького ТБЛ ім. Артема Мазура, з дослідницьким проектом «Перспективи використання енергетичної культури міскантус як альтернативного палива в умовах України»;
- Собчинського Миколу Костянтиновича, вихованця гуртка «Екологічна біохімія» Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, учня 11 класу Хмельницького ТБЛ ім. Артема Мазура, з дослідницьким проектом: «Отримання моторних палив високої якості і з пониженою токсичністю за допомогою органоглин».
Дипломом III ступеня "Intel Еко Україна 2017" за зайняте третє місце і дипломом від Американського метеорологічного товариства за найкращу роботу у галузі метеорології нагороджено Шкляра Вадима Олеговича, учня 9 класу Славутського НВК «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів, ліцей «Успіх», з дослідницьким проектом «Вплив меліоративних осушувальних систем на ландшафти Ганнопільського плато».
Дипломом від Фундації матеріалознавства ASM за найкращу презентацію у галузі матеріалознавства або використання матеріалознавчих концепцій нагороджено Васильчука Євгена Андрійовича та Зеленюк Роксолану Володимирівну, учнів 9 класу Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ст.», з дослідницьким проектом «Окуляри адаптуючі око для керування автомобілем в нічний час».
За успішний науково-педагогічний супровід учнівських досліджень надано Подяки від Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України та корпорації Intel:
- Гуменюку Юрію Парфеновичу, спеціалісту вищої категорії, учителю-методисту Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ст.», вчителю фізики та астрономії за дослідницький проект «Пиловловлювач для захисту носової порожнини»;
- Зимі Наталії Володимирівні, учителю-методисту, вчителю Технологічного багатопрофільного ліцею з загальноосвітніми класами ім. А. Мазура м. Хмельницького та Ганзюк Аллі Ярославівні, к.т.н., доценту кафедри хімії Хмельницького національного університету за дослідницькі проекти: «Перспективи використання енергетичної культури міскантус як альтернативного палива в умовах України» та «Отримання моторних палив високої якості і з пониженою токсичністю за допомогою органоглин»;
- Шкляр Людмилі Миколаївні, спеціалісту вищої категорії, учителю-методисту, вчителю географії Славутського НВК за дослідницький проект: «Вплив меліоративних осушувальних систем на ландшафти Ганнопільського плато».

Олена Зотова, методист Хмельницького ОЕНЦУМ


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Оголошено проведення Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергозбереження «Енергія і середовище»
  • Славутський обласний ліцей-інтернат на Intel-Техно Україна 2016-2017
  • Завершився перший Національний этап Intel-Техно Україна міжнародного конкурсу Intel ISEF
  • МЕНЮ сайту

    Головна сторінка
    Акція "Маки пам'яті"
    Електронна версія "Майбуття"
    Журнал "Педагогічний вісник"
    Нам повідомляють
    Інформаційні повідомлення
    Вчимося жити разом (ВЖР)
    Творча скарбничка
    Науково-методичні праці працівників ХОІППО
    Бібліотечна справа
    Виставки бібліотеки ХОІППО
    Літні мовні табори
    Англійська мова
    Німецька мова
    Польська мова
    Астрономія
    Біологія
    Всесвітня історія
    Географія
    Дошкільна освіта
    Екологія
    Економіка
    Етика
    Інформатика (програмування) та ІКТ
    Історія України
    Креслення
    Математика
    Художньо-естетична освіта
    Здоров'язберігаючі технології
    Початкова освіта (1-4 кл)
    Правознавство
    Природознавство
    Психологія
    Педагогіка
    Російська мова
    Світова література
    Трудове навчання
    Українська мова та література
    Фізика
    Фізична культура
    Французька мова
    Хімія
    Художня культура
    Управління освітою
    Виховна робота
    Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
    Тарас Шевченко - 200!

    Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


    Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Голосування


    Теги

    Наша адреса:


    29027, м. Хмельницький
    вул. Озерна, 14,
    каб 101 (1 поврех)
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com