RSS 2.0

» » Обласний семінар дошкільників у Ярмолинцях
Обласний семінар дошкільників у Ярмолинцях
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Дошкільне виховання | Автор: Dryzhal | Переглядів: 700
Дата: 7-04-2017, 13:08
Обласний семінар дошкільників у Ярмолинцях Обласний семінар дошкільників у Ярмолинцях Обласний семінар дошкільників у Ярмолинцях 4 квітня методистами науково-методичного центру дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО було проведено семінар-практикум за темою «Інноваційні погляди на методичну структуру і типологію занять з фізичної культури» на базі Ярмолинецького Центру розвитку дитини. Учасниками семінару стали інструктори та вихователі з фізичної культури дошкільних закладів Віньковецького, Городоцького, Деражнянського, Летичівського, Новоушицького, Старосинявського, Хмельницького, Чемеровецького, Кам’янець-Подільського районів, м.Кам’янця-Подільського та ряду об’єднаних територіальних громад Хмельниччини.
Від імені керівництва району учасників зібрання привітала начальник управління освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Хоптова В.М., яка ознайомила з експрес портретом інноваційного простору Ярмолинеччини. Директор центру розвитку дитини Резнічук О.І. провела екскурсію-презентацію для учасників семінару, ознайомила з закладом та розповіла про основні досягнення у роботі свого колективу. Також учасників семінару привітали юні вихованці Ярмолинецького ЦРД.
Під час презентаційного модуля семінару досвідом роботи із інструкторами та вихователями з фізичної культури ДНЗ області поділилися інструктор з фізичної культури Рогачевська В.В., вихователі Ярмолинецького ЦРД та Ярмолинецького ДНЗ №1Денисюк Н.О., Захарчук О.М.
Гаркавенко Т.В., головний спеціаліст відділу загальної середньої та дошкільної освіти Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА ознайомила учасників семінару-практикуму з нормативно-правовою базою та вимогами щодо організації фізкультурно-оздоровчої роботи у дошкільному навчальному закладі. Про інноваційні аспекти в організації фізкультурної роботи із дошкільниками розповіла старший викладач кафедри теорії та методик початкової і дошкільної освіти ХОІППО Харченко А.А.
У ході практичного модулю семінару відбувся методичний діалог «Моделювання, презентація перспективного педагогічного досвіду», модератором якого була методист НМЦ дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО Каратаєва М. І., виступили: Дарченко Л.Г., методист НМЦ дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО, Рихлик Н.М., методист районного методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту Ярмолинецької райдержадміністрації; поділися досвідом роботи БоднарЛ.М., вихователь Ярмолинецького ДНЗ №1 Татчин Л.П., вихователь Шарівського ДНЗ, Зубкова В.А., Боднар Т.М.вихователі Ярмолинецького ДНЗ №1
За підсумками роботи семінару–практикуму його учасниками було ухвалено рекомендації працівникам дошкільних навчальних закладів Хмельниччини щодо реалізації завдань по збереженню та зміцненню фізичного, психічного, соціального і духовного здоров’я дошкільників.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Обласний семінар-практикум інструкторів з фізичної культури ДНЗ відбувся у м. Ізяславі
  • Семінар методистів дошкільної освіти на Дунаєвеччині
  • Виховуємо патріотів змалечку
  • У вирі інформаційних технологій

  • НА ВЕРХ