RSS 2.0

» » Юні натуралісти Хмельниччини - в числі переможців фіналу Всеукраїнського конкурсу «Юний селекціонер і генетик»
Юні натуралісти Хмельниччини - в числі переможців фіналу Всеукраїнського конкурсу «Юний селекціонер і генетик»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія | Автор: Dryzhal | Переглядів: 349
Дата: 10-04-2017, 10:31
Юні натуралісти Хмельниччини - в числі переможців  фіналу Всеукраїнського конкурсу «Юний селекціонер і генетик» Юні натуралісти Хмельниччини - в числі переможців  фіналу Всеукраїнського конкурсу «Юний селекціонер і генетик» Нещодавно Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України та Національний університет біоресурсів і природокористування України завершили проведення фіналу очного туру ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Юний селекціонер і генетик» у якому брали участь школярі Хмельниччини.
За результатами фіналу очного туру, журі Конкурсу відзначило Дипломом за ІІІ місце Коломієць Юлію Миколаївну, ученицю 11 класу Старокостянтинівського ліцею імені Михайла Рудяка Старокостянтинівської міської ради, з науково-дослідницькою роботою: «Селекційна оцінка вітчизняних та зарубіжних сортів суниці на високу продуктивність та стійкість до грибних хвороб».
Дипломом Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України також нагороджено фіналіста очного туру Конкурсу Клубань Інну, ученицю 11 класу Нетішинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Нетішинської міської ради, з науково-дослідницькою роботою «Підбір оптимальних прийомів для вирощування троянд у відкритому ґрунті в умовах Малого Полісся».
Надано Подяку Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України Прадун Тетяні Петрівні, вчителю біології Старокостянтинівського ліцею імені Михайла Рудяка Старокостянтинівської міської ради, спеціалісту вищої категорії, старшому вчителю, як педагогічному працівнику - керівнику науково-дослідницької роботи: «Селекційна оцінка вітчизняних та зарубіжних сортів суниці на високу продуктивність та стійкість до грибних хвороб» учня-призера очного туру ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Юний селекціонер і генетик».
Також надано Подяку Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України Ярмолюк Наталії Григорівні, вчителю біології Нетішинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Нетішинської міської ради, як педагогічному працівнику, що забезпечив підготовку учня-учасника та безпосередню участь у фіналі очного туру ІІ етапу Конкурсу.
За сприяння успішному проведенню заочного та очного етапів заходу, активне залучення учнівської молоді до селекційної роботи в аграрному секторі, його столичні організатори висловили вдячність керівникам і педагогічним працівникам загальноосвітніх та позашкільних навчально-виховних закладів Хмельницької області.
Вітаємо юних натуралістів Хмельниччини з їх черговим здобутком і сподіваємось, що він буде успішно примножений ними новими досягненнями й нагородами за працю в ряді інших еколого-натуралістичних заходів.

За матеріалами Хмельницького ОЕНЦУМ

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Юні зоологи-тваринники серед переможців фінального етапу ХІІІ Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників
  • Юннати і школярі Хмельниччини - фіналісти Всеукраїнського конкурсу з флористики та фітодизайну
  • Про результати участі школярів і юннатів області в ХІ Всеукраїнському конкурсі дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник»
  • Оголошено проведення Всеукраїнського конкурсу «Юний дослідник»
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ