RSS 2.0

» » КРАСА ЛЮДСЬКОЇ ДУШІ
КРАСА ЛЮДСЬКОЇ ДУШІ
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. | Автор: Dryzhal | Переглядів: 759
Дата: 3-05-2017, 08:35
КРАСА ЛЮДСЬКОЇ ДУШІУ нашому житті ми зустрічаємо лише небагато людей, які світяться промінням душевної теплоти, є майстрами своєї справи, гарними колегами, вірними друзями. Усі ці слова стосуються прекрасної людини, щирої жінки, майстерного творця дитячих душ Приймак Тетяни Володимирівни.
Народилася Тетяна Приймак 5 травня 1966 року. Була другою дитиною у сім’ї, має старшу сестру Валентину, яку безмежно любить, поважає та цінує. З дитинства маленька Тетянка відзначалася своєю допитливістю, бажанням вчитися, багато читати, хистом до музики. У 7 років розпочала навчання в Полонської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, згодом батьки віддали її до місцевої музичної школи. Шкільні роки пролетіли швидко. Не зрадивши своїй любові до вічного мистецтва музики, юна Тетяна вступає до Вінницького державного педагогічного інституту імені Миколи Островського на музично-педагогічне відділення (нині Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського).
У 1988 році Тетяна Володимирівна була прийнята на роботу вчителем музики та співів Полонської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2. За роки трудової діяльності обіймала різні посади: вчителя музики, заступника директора з виховної роботи, класного керівника. Нині працює соціальним педагогом школи, викладає музичне мистецтво та основи християнської етики. За свій високий професіоналізм, непересічний педагогічний талант, високі моральні якості заслужила авторитет серед колег. Упродовж багатьох років вона є головою методичного об’єднання педагогічних працівників освітньої галузі «Мистецтво».
Правду кажуть, коли Всевишній наділяє людину талантом, то завжди робить це щедро та багато. Роки діяльності на педагогічній ниві принесли гарні плоди: стараннями вчительки в громаді успішно реалізовується обласний довготривалий проект «Митці рідного краю», підготовлено до друку краєзнавчий альманах «Калинова Полонщина», розроблено проект «Збережемо культуру рідного краю», разом з учнями розроблено ряд культурно-мистецьких проектів, які неодноразово виборювали призові місця на Всеукраїнському конкурсі «Моральний вчинок», Всеукраїнських конкурсах наукових робіт та есе з культурології, що проводиться Національним університетом «Острозька академія». У січні цього року творчий колектив Полонської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 під керівництвом Приймак Т.В. долучився до фестивалю різдвяних піснеспівів в Острозькій академії, який було занесено до Книги рекордів України. Вчителька також є неодноразовим переможцем обласної віртуальної виставки педагогічних ідей та інновацій «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування».
Виховує сина Назара, який є її справжньої гордістю (бере активну участь в житті школи, міста, є переможцем та призером Всеукраїнських конкурсів, автором книги «Дорогами життя»).
За свою старанність, успіхи в роботі з обдарованими дітьми, високий рівень педагогічної та науково-методичної роботи Тетяна Володимирівна нагороджена високими нагородами: Грамотами та Подяками Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Міністерства освіти і науки України, Верховної Ради України тощо.
Не кожен вчитель вміє донести матеріал до учня, поділитися досвідом з колегами та при цьому перебувати самому у професійному розвитку, втілювати консервативність і новаторство одночасно, йти у ногу з часом. Це не просто покликання, а Боже благословення!
Користуючись нагодою, хочеться побажати Тетяні Володимирівні міцного здоров’я, наснаги, лише творчого неспокою! Нехай талановитий художник пише яскравими фарбами картину Вашого життя, а прекрасний композитор грає лише мажорну мелодію Вашої прекрасної душі! З днем народження!

Назар Мартинюк


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • На фестивалі колядок та щедрівок у Острозі
  • 1 жовтня - Міжнародний день музики
  • МЕНЮ сайту

    Головна сторінка
    Акція "Маки пам'яті"
    Електронна версія "Майбуття"
    Журнал "Педагогічний вісник"
    Нам повідомляють
    Інформаційні повідомлення
    Вчимося жити разом (ВЖР)
    Творча скарбничка
    Науково-методичні праці працівників ХОІППО
    Бібліотечна справа
    Виставки бібліотеки ХОІППО
    Літні мовні табори
    Англійська мова
    Німецька мова
    Польська мова
    Астрономія
    Біологія
    Всесвітня історія
    Географія
    Дошкільна освіта
    Екологія
    Економіка
    Етика
    Інформатика (програмування) та ІКТ
    Історія України
    Креслення
    Математика
    Художньо-естетична освіта
    Здоров'язберігаючі технології
    Початкова освіта (1-4 кл)
    Правознавство
    Природознавство
    Психологія
    Педагогіка
    Російська мова
    Світова література
    Трудове навчання
    Українська мова та література
    Фізика
    Фізична культура
    Французька мова
    Хімія
    Художня культура
    Управління освітою
    Виховна робота
    Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
    Тарас Шевченко - 200!

    Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


    Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Березень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Голосування


    Теги

    Наша адреса:


    29027, м. Хмельницький
    вул. Озерна, 14,
    каб 101 (1 поврех)
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com