RSS 2.0

» » «Ціннісне ставлення до здоров’я»
«Ціннісне ставлення до здоров’я»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 429
Дата: 22-05-2017, 08:57
Здоров’я – не все, але все без здоров’я – ніщо.
Сократ


«Ціннісне ставлення до здоров’я» «Ціннісне ставлення до здоров’я» «Ціннісне ставлення до здоров’я»

18 травня 2017 року на високому організаційному та науково-методичному рівні було проведено регіональний збір лідерів та координаторів учнівського самоврядування на тему «Ціннісне ставлення до здоров’я».
Теплу зустріч забезпечив Будинок творчості школярів. Членами гуртка «Хореографія» (керівник Висоцька Ю.Б.) було проведено флеш-моб «Я люблю Україну».
З вітальним словом до учасників заходу звернувся О.М. Коблай, секретар виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ. Змістовим був виступ заступника начальника відділу освіти, молоді та спорту А.Л. Коріньовської про освіту громади на шляху реформування та демократизації. Також Анжела Леонідівна вручила всім учасникам семінару сертифікати. Почесним гостем зібрання була І.М. Пірожок, завідувач організаційно-масового відділу Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.
Презентувала Будинок творчості школярів, розповіла про його історію, особливості навчання та здобутки вихованців Н.О. Герасимчук, директор закладу. Вікторія Петровська, учениця 9 класу Полонської гімназії, розповіла для присутніх про роботу, структуру учнівського самоврядування громади, про проекти над якими працює та активно втілює у життя клуб «Лідер».
Родзинками зустрічі стали тематична виставка «Цілющі сили рідної землі» та вітальня «Материнка». Яскравим був виступ агітбригади «Сполох» (гурток «Юний еколог», керівник Плис С.А.).
Гостинно відчинила свої двері перед школярами та педагогами Полонська гімназія на чолі з директором Г.О. Марченко. Цікавою була екскурсія закладом, захопливими були розповіді про відомих випускників, відвідини шкільного народознавчого музею.
Розпочала теоретико-практичний модуль семінару Н.В. Михальська, методист БТШ по роботі з ДЮО. Вона окреслила роль лідера учнівського самоврядування в організації ціннісного ставлення до здоров’я. Наталія Володимирівна також розповіла про використання здоров’язберігаючих технологій, проведення різноманітних заходів, покликаних виховувати бережне, ціннісне ставлення до свого здоров’я в навчальних закладах громади.
Тренінг для лідерів учнівського самоврядування області провела Є.О. Александрова, практичний психолог БТШ. Школярів проявили свої глибокі знання, креатив та високу громадську позицію. Почесним гостем цього заняття була О.В. Штаба, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Полонської ОТГ.
Методист методичного кабінету Гапонюк М.В. продемонструвала для педагогів Хмельниччини фрагмент коучінгового заняття «Засади формування ціннісного ставлення до здоров’я».
Динамічним, позитивним, драйвовим, інформативно насиченим був виступ агітбригади «Перспектива» Полонської гімназії, який проходив під гаслом «Молодь обирає здоров’я».
Яковенко Олена, учениця 9 класу Червонівської ЗОШ І-ІІІ ступенів розповіла про оздоровчу кампанію лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів «На порядку денному – оздоровлення!», а також про успіхи в роботі оздоровчого табору, який діє на базі Червонівської школи.
Фелонюк Юлія, учениця 11 класу Новоселицької ЗОШ І-ІІІ ступенів висвітлила питання «Здорова молодь на шляху до демократичних змін». Юлія зазначила про освітні проекти, які реалізовуються на базі опорної школи, роль лідера в формуванні іміджу навчального закладу та про становлення плідної співпраці учнів з дирекцією.
Цікаву бесіду-дискусію про особливості молодіжного туризму як чинника фізичного і морального здоров’я провів випускник БТШ, студент Національного університету «Острозька академія» Назар Мартинюк.
Підвела підсумки та подякувала усім І.М. Пірожок, координатор учнівського самоврядування Хмельницької області.
Завершився регіональний збір екскурсією музеєм фарфору, яку блискуче провів учень 8 класу Полонської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 Назар Приймак. Він відзначив цікаві моменти в історії розвитку фарфорової промисловості на Полонщині, вразив присутніх цікавими фактами про різні експонати.
Проведений захід став лише ще одним підтвердженням того, що ми мусимо берегти своє здоров’я, пропагувати здоровий спосіб життя. Семінар також засвідчив високий рівень організації роботи учнівського самоврядування нашої громади, тісну співпрацю між учнями, батьками та педагогами, використання сучасних методів навчання та виховання, популяризації найбільших цінностей в нашому житті.

Назар Мартинюк

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Дошкільне виховання у Городку
  • Від лідера учнівського самоврядування – до активної особистості громадянина-патріота
  • На Ізяславщині відбувся регіональний збір лідерів учнівського самоврядування Хмельницької області «Лідер патріотом бути зобов’язаний»
  • МЕНЮ сайту

    Головна сторінка
    Акція "Маки пам'яті"
    Електронна версія "Майбуття"
    Журнал "Педагогічний вісник"
    Нам повідомляють
    Інформаційні повідомлення
    Вчимося жити разом (ВЖР)
    Творча скарбничка
    Науково-методичні праці працівників ХОІППО
    Бібліотечна справа
    Виставки бібліотеки ХОІППО
    Літні мовні табори
    Англійська мова
    Німецька мова
    Польська мова
    Астрономія
    Біологія
    Всесвітня історія
    Географія
    Дошкільна освіта
    Екологія
    Економіка
    Етика
    Інформатика (програмування) та ІКТ
    Історія України
    Креслення
    Математика
    Художньо-естетична освіта
    Здоров'язберігаючі технології
    Початкова освіта (1-4 кл)
    Правознавство
    Природознавство
    Психологія
    Педагогіка
    Російська мова
    Світова література
    Трудове навчання
    Українська мова та література
    Фізика
    Фізична культура
    Французька мова
    Хімія
    Художня культура
    Управління освітою
    Виховна робота
    Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
    Тарас Шевченко - 200!

    Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


    Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Березень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Голосування


    Теги

    Наша адреса:


    29027, м. Хмельницький
    вул. Озерна, 14,
    каб 101 (1 поврех)
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com