RSS 2.0

» » Вітаємо з перемогою у ХVІІ Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика
Вітаємо з перемогою у ХVІІ Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Українська мова та література | Автор: Dryzhal | Переглядів: 1 098
Дата: 22-05-2017, 12:40
Вітаємо з перемогою у  ХVІІ Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика Вітаємо з перемогою у  ХVІІ Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика Вітаємо з перемогою у  ХVІІ Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика Вітаємо з перемогою у  ХVІІ Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра ЯцикаВітаємо з перемогою у ХVІІ Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика ученицю Маговкіна Марія Валентинівна, ученицяю 4 класу, Мар'янівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Чорноострівської селищної ради, вчитель початкових класів Войтюк Людмила Станіславівна та Карпову Анну, ученицю 6 класу Нетішинського НВК, вчитель Конончук Н. В., які посіли ІІ місце у загальнонаціональному етапі Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика.
Та Янчук Дарина, 7 клас Хмельницької СЗОШ №24, вчитель української мови та літератури Федорова Н.Д., яка посіла третє місце у загальнонаціональному етапі Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика.


16 травня у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХVІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.
Започаткований у 2000 році великим українським меценатом і громадським діячем Петром Яциком, конкурс набув великої популярності, оскільки головною метою цього мовного змагання є утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу.
У ньому беруть участь представники понад 20 країн світу та мільйони школярів, учнів професійно-технічних навчальних закладів, студентів, військовиків.
Перемога в цьому мовному турнірі є чудовою нагодою продемонструвати всім, що співоча українська мова шанована у світі, її люблять і вивчають. Найкращими популяризаторами української мови є молоде покоління.

Серед нагороджуваних були представниці Хмельницької області - Маговкіна Марія Валентинівна учениця 4-го класу, Мар'янівської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. Чорноострівської селищної ради, та Карпова Анна, учениця 6 класу Нетішинського НВК, які посіли ІІ місце у загальнонаціональному етапі Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика. Та Янчук Дарина, 7 клас Хмельницької СЗОШ №24, вчитель української мови та літератури Федорова Н.Д., за ІІІ місце у конкурсі.

Глибока вдячність класоводу Войтюк Людмилі Станіславівні та вчителям української мови та літератури Конончук Надії та Федорова Н.Д., адміністраціям закладів та методичній службі, які не лише підготували переможницю Конкурсу, а й кожного дня вчать любити, поважати та знати рідну українську мову.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • 9 листопада – День української писемності та мови
  • МЕНЮ сайту

    Головна сторінка
    Акція "Маки пам'яті"
    Електронна версія "Майбуття"
    Журнал "Педагогічний вісник"
    Нам повідомляють
    Інформаційні повідомлення
    Вчимося жити разом (ВЖР)
    Творча скарбничка
    Науково-методичні праці працівників ХОІППО
    Бібліотечна справа
    Виставки бібліотеки ХОІППО
    Літні мовні табори
    Англійська мова
    Німецька мова
    Польська мова
    Астрономія
    Біологія
    Всесвітня історія
    Географія
    Дошкільна освіта
    Екологія
    Економіка
    Етика
    Інформатика (програмування) та ІКТ
    Історія України
    Креслення
    Математика
    Художньо-естетична освіта
    Здоров'язберігаючі технології
    Початкова освіта (1-4 кл)
    Правознавство
    Природознавство
    Психологія
    Педагогіка
    Російська мова
    Світова література
    Трудове навчання
    Українська мова та література
    Фізика
    Фізична культура
    Французька мова
    Хімія
    Художня культура
    Управління освітою
    Виховна робота
    Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
    Тарас Шевченко - 200!

    Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


    Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Голосування


    Теги

    Наша адреса:


    29027, м. Хмельницький
    вул. Озерна, 14,
    каб 101 (1 поврех)
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com