RSS 2.0

» » Всеукраїнський освітянський форум у м. Києві «Аграрна практика позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів: тенденції та перспективи»
Всеукраїнський освітянський форум у м. Києві «Аграрна практика позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів: тенденції та перспективи»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія | Автор: Dryzhal | Переглядів: 2 794
Дата: 29-06-2017, 15:45
Всеукраїнський освітянський форум у м. Києві «Аграрна практика позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів: тенденції та перспективи» Всеукраїнський освітянський форум у м. Києві «Аграрна практика позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів: тенденції та перспективи» Всеукраїнський освітянський форум у м. Києві «Аграрна практика позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів: тенденції та перспективи» Відповідно до Плану семінарів-практикумів для педагогічних працівників навчальних закладів на 2017 рік, Міністерство освіти і науки України та Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді за підтримки Компанії «Syngenta» і Національного університету біоресурсів та природокористування України проводитимуть 11-12 жовтня 2017 року в м. Києві Всеукраїнський освітянський форум «Аграрна практика позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів: тенденції та перспективи».
Мета Форуму - поширення сучасних інноваційних аграрних технологій в загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладах та розвиток мережі учнівських навчально-дослідних земельних ділянок, привернення уваги державних і громадських організацій до проблем збереження та підтримки творчих учнівських об’єднань аграрного напряму, підвищення фахового рівня методистів, керівників гуртків і керівників учнівських трудових аграрних об’єднань, сприяння співпраці навчальних закладів, громадських організацій та бізнесу в поліпшенні профорієнтаційної і навчально-виховної роботи.
До участі у Форумі запрошуються педагогічні працівники загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, студенти, аспіранти і науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів, профільних науково-дослідних установ, представники аграрного бізнесу.
Для участі у заході необхідно до 28 вересня 2017 року пройти он-лайн реєстрацію на сайті НЕНЦ за електронною адресою: https://nenc.gov.ua/?page_id=10171.

За підсумками роботи конференції планується видання збірника матеріалів Форуму. До друку організаторами приймаються матеріали, що розкривають питання формування агрономічних компетентностей в учнівської молоді відповідно до ключових компетентностей Нової української школи.
Учасникам заходу потрібно подати матеріали до 28 вересня 2017 року на електронну адресу: pinchuk@nenc.gov.ua (тема листа: «Аграрний форум»).
Методичні матеріали в об’ємі до 5 сторінок повинні бути надруковані в форматі Word шрифтом «Times New Roman 12 pt». Параметри сторінки - стандартні, формат А4 (210х297 мм) з полями: верхнє, нижнє, ліве, праве - 20мм. Файл з доповіддю подається без нумерації сторінок. Інтервал - одинарний. Назву доповіді необхідно друкувати великими літерами (шрифт 14) з вирівнюванням по центру. Справа під назвою доповіді - ім’я та по батькові, прізвище авторів, нижче, через два інтервали - повна назва організації.
Заїзд та реєстрація учасників - 11 жовтня до 13 год. за адресою: м. Київ, вул. Вишгородська, 19. Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.
Проїзд від залізничного вокзалу м. Київ тролейбус №33, маршрутним таксі № 588 або № 181 до зупинки «Мостицька».
Від’їзд - 12 жовтня після 15.00 год.
Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді має спальний корпус та їдальню власного готельного комплексу, що дозволяє йому забезпечити учасників заходу комфортними умовами проживання і харчуванням із розрахунку: проживання в готельному комплексі - від 200,00 грн. до 250,00 грн. за добу (для дорослих), для учнів - від 100,00 грн. до 150,00 грн. за добу; триразове харчування в їдальні - орієнтовно 70,00 грн.
Організатори Форуму просять його учасників завчасно придбати квитки на зворотній шлях та взяти до відома, що витрати на відрядження здійснюються за рахунок відряджуючих організацій.
Додаткова інформація - за телефонами: 0 (44) 430-02-60, 430-43-90.
Координатор заходу - Пінчук Микола Олександрович (методист НЕНЦ, тел. моб.: 0960464695).
Інформацію про Всеукраїнський освітянський форум «Аграрна практика позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів: тенденції та перспективи» Департамент освіти і науки довів окремим листом до відома керівників управлінь і відділів освіти, ОТГ та їх підвідомчих навчальних закладів.

Юлія Петраш, керівник гуртків ХОЕНЦУМ.


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Кращі керівники учнівських лісництв та лісівники Хмельниччини презентували здобутки своєї спільної діяльності у м. Києві на Всеукраїнській науково-практичній конференції «Відтворимо ліси разом»
  • У Національному ЕНЦУМ відбудеться ІІІ Всеукраїнський екологічний форум «Освіта для збалансованого розвитку»
  • Натуралісти проводять Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи»
  • Столичні науковці й натуралісти запрошують освітян до участі у Всеукраїнській серпневій конференції «Педагогічний пошук - 2016»
  • Всеукраїнський конкурс «Шкільна бібліотека - 2017»
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ