RSS 2.0

» » Всеукраїнський освітянський форум у м. Києві «Аграрна практика позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів: тенденції та перспективи»
Всеукраїнський освітянський форум у м. Києві «Аграрна практика позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів: тенденції та перспективи»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія | Автор: Dryzhal | Переглядів: 2 789
Дата: 29-06-2017, 15:45
Всеукраїнський освітянський форум у м. Києві «Аграрна практика позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів: тенденції та перспективи» Всеукраїнський освітянський форум у м. Києві «Аграрна практика позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів: тенденції та перспективи» Всеукраїнський освітянський форум у м. Києві «Аграрна практика позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів: тенденції та перспективи» Відповідно до Плану семінарів-практикумів для педагогічних працівників навчальних закладів на 2017 рік, Міністерство освіти і науки України та Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді за підтримки Компанії «Syngenta» і Національного університету біоресурсів та природокористування України проводитимуть 11-12 жовтня 2017 року в м. Києві Всеукраїнський освітянський форум «Аграрна практика позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів: тенденції та перспективи».
Мета Форуму - поширення сучасних інноваційних аграрних технологій в загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладах та розвиток мережі учнівських навчально-дослідних земельних ділянок, привернення уваги державних і громадських організацій до проблем збереження та підтримки творчих учнівських об’єднань аграрного напряму, підвищення фахового рівня методистів, керівників гуртків і керівників учнівських трудових аграрних об’єднань, сприяння співпраці навчальних закладів, громадських організацій та бізнесу в поліпшенні профорієнтаційної і навчально-виховної роботи.
До участі у Форумі запрошуються педагогічні працівники загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, студенти, аспіранти і науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів, профільних науково-дослідних установ, представники аграрного бізнесу.
Для участі у заході необхідно до 28 вересня 2017 року пройти он-лайн реєстрацію на сайті НЕНЦ за електронною адресою: https://nenc.gov.ua/?page_id=10171.

За підсумками роботи конференції планується видання збірника матеріалів Форуму. До друку організаторами приймаються матеріали, що розкривають питання формування агрономічних компетентностей в учнівської молоді відповідно до ключових компетентностей Нової української школи.
Учасникам заходу потрібно подати матеріали до 28 вересня 2017 року на електронну адресу: pinchuk@nenc.gov.ua (тема листа: «Аграрний форум»).
Методичні матеріали в об’ємі до 5 сторінок повинні бути надруковані в форматі Word шрифтом «Times New Roman 12 pt». Параметри сторінки - стандартні, формат А4 (210х297 мм) з полями: верхнє, нижнє, ліве, праве - 20мм. Файл з доповіддю подається без нумерації сторінок. Інтервал - одинарний. Назву доповіді необхідно друкувати великими літерами (шрифт 14) з вирівнюванням по центру. Справа під назвою доповіді - ім’я та по батькові, прізвище авторів, нижче, через два інтервали - повна назва організації.
Заїзд та реєстрація учасників - 11 жовтня до 13 год. за адресою: м. Київ, вул. Вишгородська, 19. Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.
Проїзд від залізничного вокзалу м. Київ тролейбус №33, маршрутним таксі № 588 або № 181 до зупинки «Мостицька».
Від’їзд - 12 жовтня після 15.00 год.
Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді має спальний корпус та їдальню власного готельного комплексу, що дозволяє йому забезпечити учасників заходу комфортними умовами проживання і харчуванням із розрахунку: проживання в готельному комплексі - від 200,00 грн. до 250,00 грн. за добу (для дорослих), для учнів - від 100,00 грн. до 150,00 грн. за добу; триразове харчування в їдальні - орієнтовно 70,00 грн.
Організатори Форуму просять його учасників завчасно придбати квитки на зворотній шлях та взяти до відома, що витрати на відрядження здійснюються за рахунок відряджуючих організацій.
Додаткова інформація - за телефонами: 0 (44) 430-02-60, 430-43-90.
Координатор заходу - Пінчук Микола Олександрович (методист НЕНЦ, тел. моб.: 0960464695).
Інформацію про Всеукраїнський освітянський форум «Аграрна практика позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів: тенденції та перспективи» Департамент освіти і науки довів окремим листом до відома керівників управлінь і відділів освіти, ОТГ та їх підвідомчих навчальних закладів.

Юлія Петраш, керівник гуртків ХОЕНЦУМ.


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Кращі керівники учнівських лісництв та лісівники Хмельниччини презентували здобутки своєї спільної діяльності у м. Києві на Всеукраїнській науково-практичній конференції «Відтворимо ліси разом»
  • У Національному ЕНЦУМ відбудеться ІІІ Всеукраїнський екологічний форум «Освіта для збалансованого розвитку»
  • Натуралісти проводять Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи»
  • Столичні науковці й натуралісти запрошують освітян до участі у Всеукраїнській серпневій конференції «Педагогічний пошук - 2016»
  • Всеукраїнський конкурс «Шкільна бібліотека - 2017»
  • МЕНЮ сайту

    Головна сторінка
    Акція "Маки пам'яті"
    Електронна версія "Майбуття"
    Журнал "Педагогічний вісник"
    Нам повідомляють
    Інформаційні повідомлення
    Вчимося жити разом (ВЖР)
    Творча скарбничка
    Науково-методичні праці працівників ХОІППО
    Бібліотечна справа
    Виставки бібліотеки ХОІППО
    Літні мовні табори
    Англійська мова
    Німецька мова
    Польська мова
    Астрономія
    Біологія
    Всесвітня історія
    Географія
    Дошкільна освіта
    Екологія
    Економіка
    Етика
    Інформатика (програмування) та ІКТ
    Історія України
    Креслення
    Математика
    Художньо-естетична освіта
    Здоров'язберігаючі технології
    Початкова освіта (1-4 кл)
    Правознавство
    Природознавство
    Психологія
    Педагогіка
    Російська мова
    Світова література
    Трудове навчання
    Українська мова та література
    Фізика
    Фізична культура
    Французька мова
    Хімія
    Художня культура
    Управління освітою
    Виховна робота
    Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
    Тарас Шевченко - 200!

    Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


    Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Березень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Голосування


    Теги

    Наша адреса:


    29027, м. Хмельницький
    вул. Озерна, 14,
    каб 101 (1 поврех)
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com