RSS 2.0

» » Всеукраїнська акція «День натураліста»
Всеукраїнська акція «День натураліста»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія | Автор: Dryzhal | Переглядів: 1 242
Дата: 11-09-2017, 14:35
Всеукраїнська акція «День натураліста» У вересні цього року Міністерство освіти і науки України та Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді проводять у навчальних закладах країни щорічну Всеукраїнську акцію «День натураліста».
Захід організовано з метою активізації в закладах освіти України роботи, спрямованої на формування в учнівської молоді, дітей і підлітків екологічної культури, залучення їх до практичної природоохоронної роботи та інших біологічних напрямів, підвищення ефективності праці й навчально-дослідної роботи учнів і вихованців на учнівських навчально-дослідних земельних ділянках (УНДЗД), задоволення їх індивідуальних і колективних потреб у нових знаннях, професійному самовизначенні та творчій самореалізації.
Акція проводиться щорічно, починаючи з 2008 року, в останній день третього тижня вересня.
Відповідно до Умов проведення, з якими можна ознайомитись детальніше на сайті організатора за посиланням: https://nenc.gov.ua/wp-content/uploads/2015/01/15-08-147.pdf, до участі в масових трудових і просвітницьких еколого-натуралістичних заходах Акції, що передують цьому дню, запрошуються учнівські й педагогічні колективи загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів.
Здійснення загального керівництва юннатівським заходом забезпечує Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.
Матеріали, що висвітлюють проведення в навчальних закладах заходів Акції, надсилаються її учасниками до 30 жовтня поточного року на адресу Національного ЕНЦУМ: 04074, м. Київ, вул. Вишгородська, 19 (НЕНЦ).
Матеріали подаються навчальними закладами у друкованому вигляді, на електронних носіях (CD-R, CD-RW, DVD), по можливості - відеофільм. Друкований матеріал подається на сторінках формату А4, текст набирається гарнітурою Times New Roman, розмір шрифту 14, без переносів, півтора інтервали, поля - 20 мм зверху і знизу, 30 мм зліва, 15 мм справа. Текстова частина має супроводжуватися відповідними фотографіями. Формат запису відеофільмів на електронних носіях - CD-R, CD-RW, DVD-RW.
Довідки з питань організації й проведення заходів Акції в загальноосвітніх і позашкільних закладах також можна отримати за тел. Національного ЕНЦУМ: (044) 430-00-64, 430-04-91.
Щорічно результати Акції оприлюднюються на сайті Національного ЕНЦУМ. За поданими матеріалами організатори заходу підводять підсумки і відзначають його найактивніших учасників. Також вони готують щорічне видання електронної збірки-літопису «День натураліста України».
Підсумкові матеріали цьогорічних заходів Акції теж будуть розміщені київськими натуралістами на сайті НЕНЦ: https://nenc.gov.ua/ .
Учні й вихованці навчальних закладів нашого краю приймали активну і результативну участь в еколого-натуралістичних заходах Акції у попередні роки й неодноразово отримували за підсумками участі в ній чимало заслужених нагород від її організаторів.
Бажаємо юним і дорослим натуралістам та школярам Хмельниччини успішної участі у юннатівській Акції «День натураліста» в 2017 році!

Лариса Кліщар, керівник гуртків ХОЕНЦУМ.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • У вересні відбудеться Всеукраїнська акція «День натураліста»
  • Юннати Хмельниччини - серед переможців Всеукраїнської акції «День юного натураліста»
  • МЕНЮ сайту

    Головна сторінка
    Акція "Маки пам'яті"
    Електронна версія "Майбуття"
    Журнал "Педагогічний вісник"
    Нам повідомляють
    Інформаційні повідомлення
    Вчимося жити разом (ВЖР)
    Творча скарбничка
    Науково-методичні праці працівників ХОІППО
    Бібліотечна справа
    Виставки бібліотеки ХОІППО
    Літні мовні табори
    Англійська мова
    Німецька мова
    Польська мова
    Астрономія
    Біологія
    Всесвітня історія
    Географія
    Дошкільна освіта
    Екологія
    Економіка
    Етика
    Інформатика (програмування) та ІКТ
    Історія України
    Креслення
    Математика
    Художньо-естетична освіта
    Здоров'язберігаючі технології
    Початкова освіта (1-4 кл)
    Правознавство
    Природознавство
    Психологія
    Педагогіка
    Російська мова
    Світова література
    Трудове навчання
    Українська мова та література
    Фізика
    Фізична культура
    Французька мова
    Хімія
    Художня культура
    Управління освітою
    Виховна робота
    Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
    Тарас Шевченко - 200!

    Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


    Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Голосування


    Теги

    Наша адреса:


    29027, м. Хмельницький
    вул. Озерна, 14,
    каб 101 (1 поврех)
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com