RSS 2.0

» » Досвід Віньковецького РМК вивчали на рівні області
Досвід Віньковецького РМК вивчали на рівні області
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Управління освітою | Автор: Dryzhal | Переглядів: 678
Дата: 8-11-2017, 08:12
Досвід Віньковецького РМК вивчали на рівні області Досвід Віньковецького РМК вивчали на рівні областіДосвід Віньковецького РМК вивчали на рівні області31 ЖОВТНЯ 2017 РОКУ У ВІНЬКОВЕЦЬКОМУ РАЙОНІ було проведено засідання творчої групи керівників методичних служб області організоване науково-методичним центром координації роботи методичних установ та закладів освіти ХОІППО. Захід об’єднав учасників навколо проблеми "МЕРЕЖЕВИЙ МЕТОДИЧНИЙ СЕРВІС ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕТНОСТЕЙ УЧИТЕЛЯ ТА КЕРІВНИКА".
Наш Віньковецький методичний кабінет презентував досвід щодо функціонування моделі методичного мережевого сервісу. Як модернізувати методичний сервіс РМК засобами хмарних технологій? За допомогою яких он-лайн сервісів налагодити віртуальну взаємодію між освітянами "по горизонталі та по вертикалі"? Чим вмотивувати педагогів до практичного освоєння та впровадження обласної програми "Цифрова культура педагога"? Як налагодити вектори взаємодії між учасниками навчально-виховного процесу? Методисти РМК, творчі педагоги Охрімовецького НВК продемонстрували переваги хмарних сервісів для в самоосвітній діяльності педагогів та використання їх в навчально-виховному процесі для забезпечення якісної освіти учнів. У Віньковецькому РМК одержали насолоду дитячої обдарованості (виступ дитячого зразкового хореграфічного колективу "Чарівний каблучок") та відчули дух патріотизму (оглядова екскурсія експозицій музею Пам’яті «Героям слава»).
ВДЯЧНІ КОШЦІ ОКСАНІ АНАТОЛІЇВНІ за поради і рекомендації щодо важливих умов модернізації методичних служб в умовах реформування освіти у ракурсі створення якісного методичного середовища, забезпечення умов, у яких це середовище буде ефективним та дотримання критеріїв адресної спрямованості методичного сервісу.
ВДЯЧНА КОЛЕГАМ-ЗАВІДУВАЧАМ за професійні думки, дружню підтримку, оптимістичний настрій та позитивні емоції!
ДЯКУЮ ВСІМ СВОЇМ ОСВІТЯНАМ ВІНЬКОВЕЧЧИНИ, ХТО НАПОВНИМ СЕМІНАР ПРОФЕСІЙНІСТЮ І ЗМІСТОМ, ХТО ПІДТРИМУВАВ І ВБОЛІВАВ.
З повагою, вдячністю і захопленням - Саврій С.Г.


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Засідання обласної творчої майстерні методистів з виховної роботи
  • У ВИРІ ІНФОРМАЦІЙНОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ
  • Програма «Цифрова культура педагога» у дії!

  • НА ВЕРХ