RSS 2.0

» » Натуралісти проводять національний етап ХІ Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості
Натуралісти проводять національний етап ХІ Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія | Автор: Dryzhal | Переглядів: 631
Дата: 22-12-2017, 13:44
Натуралісти проводять національний етап ХІ Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованостіНаціональний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України проводить національний етап XІ Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості, оголошеного Польщею.
Тема Конкурсу у 2017-2018 навчальному році - «Загадкове життя домашніх улюбленців», а його мета - пропаганда серед неповнолітніх гуманного ставлення до тварин.
Конкурс проводиться натуралістами України у співпраці з Департаментом охорони здоров’я та соціальних справ Міського управління Вроцлава (Польща) під егідою Вроцлавського Природничого Університету.
Організатором конкурсу в Україні є Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.
До участі у Конкурсі запрошуються вихованці закладів дошкільної освіти (віком 5-6 р., з батьками), учні І-VІI класів закладів загальної середньої освіти та вихованці закладів позашкільної освіти відповідного віку (див. Умови за посиланням: https://nenc.gov.ua/wp-content/uploads/2017/01/14-12-258.pdf).
Конкурсні роботи учасників надсилаються Національному оргкомітету до 14 лютого 2018 року на адресу: 04074, Київ, вул. Вишгородська, 19, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді (відділ екології, на конкурс «Загадкове життя домашніх улюбленців»).
Конкурсні роботи переможців Національного етапу до 28 лютого 2018 року будуть відправлені організаторам міжнародного етапу в Польщу.
За додатковою інформацією звертатися в м. Києві: тел.(044) 430-43-90, 430-00-64; ел. пошта: nenc@nenc.gov.ua; radchenko@nenc.gov.ua.
Департамент освіти і науки направив зазначену інформацію до підвідомчих навчальних закладів загальної середньої і позашкільної освіти з проханням до їх керівників сприяти участі учнівських колективів у Конкурсі.

Руслана Бацура, керівник гуртків Хмельницького ОЕНЦУМ


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • «Екософт-2018»
  • Натуралісти проводять національний етап Міжнародного конкурсу INFOMATRIX
  • Натуралісти проводять заочний Всеукраїнський родинний конкурс «Український коровай»
  • Юні природолюби Хмельниччини - серед переможців фіналу Х Міжнародного конкурсу «Вода - джерело життя»
  • Конкурс дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник»

  • НА ВЕРХ