RSS 2.0

» » Юні природознавці і природолюби Хмельниччини серед переможців фіналу Всеукраїнського конкурсу «Intel Еко Україна 2018»
Юні природознавці і природолюби Хмельниччини серед переможців фіналу Всеукраїнського конкурсу «Intel Еко Україна 2018»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 372
Дата: 15-02-2018, 13:45
Юні природознавці і природолюби Хмельниччини серед переможців фіналу Всеукраїнського конкурсу «Intel Еко Україна 2018» Юні природознавці і природолюби Хмельниччини серед переможців фіналу Всеукраїнського конкурсу «Intel Еко Україна 2018» З метою всебічної підтримки обдарованої учнівської молоді, сприяння модернізації змісту науково-дослідної, пошукової, експериментальної та практичної діяльності учнівської молоді, впровадження інноваційно-освітніх методів і технологій у навчальних закладах України, забезпечення інтеграції вітчизняної освіти і науки у європейський та світовий простір, Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді (НЕНЦ) з 6 по 9 лютого 2018 року провели фінальний (очний) етап Всеукраїнського конкурсу «Intel Еко Україна 2018» - національного етапу Міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF 2018 (International Science and Engineering Fair).
Як і в минулі роки, активну участь у цьому важливому заході приймали юні природознавці і природолюби із закладів освіти Хмельницької області.
За проведення учнівських наукових досліджень та успішний захист, представлених на «Intel Еко Україна 2018» конкурсних робіт, згідно з сучасними вимогами Міжнародного конкурсу Intel ISEF у категоріях: біологія, екологічна інженерія, навколишнє середовище, науки про Землю, науки про людину, хімічна та біологічна інженерія, хімія, нагороджені дипломами організаторів школярі - учасники заходу з Хмельницької області.
Дипломом ІІІ ступеню:
- Ящук Дарина Анатоліївна, учениця 11 класу Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1(тема проекту: «Роль позитивного мислення у контексті формування успішної особистості школяра»);
- Музика Вероніка Юріївна, учениця 11 класу, Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ступеня» (тема проекту: «Використання матеріалів органічного походження для фільтрації води»).
Дипломом ІV ступеню:
- Ревуцький Денис Васильович, учень 11 класу, Хмельницького ліцею № 17 (тема проекту: «Меламін у житті людини»).
- Чумак Максим Олександрович, учень 10 класу, НВК «ЗОШ І–ІІІ ступенів, гімназія» № 5 м. Славути (тема проекту: «Використання атомно-абсорбційної спектрометрії для екоаналітичного контролю водного середовища»).
Листи Подяки від Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України (за підписом директора конкурсу в Україні, директора НЕНЦ, доктора педагогічних наук В.В.Вербицького) надані науковим керівникам, які забезпечили успішний науково-педагогічний супровід учнівських досліджень із закладів освіти Хмельниччини, що відзначені дипломами конкурсу:
- Гуменюку Юрію Парфеновичу, учителю-методисту, спеціалісту вищої категорії, вчителю фізики та астрономії Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ступеня»;
- Новченковій Катерині Дмитрівні, спеціалісту вищої категорії, учителю-методисту, вчителю хімії Хмельницького ліцею №17;
- Розумній Оксані Андріївні, спеціалісту І категорії, практичному психологу Красилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1;
- Рєпкіній Тетяні Олександрівні, вчителю хімії НВК «ЗОШ І–ІІІ ступенів, гімназія» № 5 м. Славути.
Вітаємо нагороджених і сподіваємось на їх нові успішні презентації індивідуальних учнівських наукових досліджень на всеукраїнському та міжнародному рівнях.
Департамент освіти і науки облдержадміністрації повідомив про результати участі школярів Хмельниччини у Всеукраїнському конкурсі «Intel Еко Україна 2018» заклади освіти області і запросив їх учнівські та педагогічні колективи до участі в еколого-натуралістичних заходах.

Лариса Кліщар, керівник гуртків Хмельницького ОЕНЦУМ.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Юннати та школярі Хмельниччини - фіналісти національного етапу Всеукраїнського конкурсу «Intel Еко-Україна 2018»
  • Юні екологи Хмельниччини приймали участь у фіналі Всеукраїнського науково-технічного конкурсу «Intel Еко Україна 2017»
  • Завершився перший Національний этап Intel-Техно Україна міжнародного конкурсу Intel ISEF
  • МЕНЮ сайту

    Головна сторінка
    Акція "Маки пам'яті"
    Електронна версія "Майбуття"
    Журнал "Педагогічний вісник"
    Нам повідомляють
    Інформаційні повідомлення
    Вчимося жити разом (ВЖР)
    Творча скарбничка
    Науково-методичні праці працівників ХОІППО
    Бібліотечна справа
    Виставки бібліотеки ХОІППО
    Літні мовні табори
    Англійська мова
    Німецька мова
    Польська мова
    Астрономія
    Біологія
    Всесвітня історія
    Географія
    Дошкільна освіта
    Екологія
    Економіка
    Етика
    Інформатика (програмування) та ІКТ
    Історія України
    Креслення
    Математика
    Художньо-естетична освіта
    Здоров'язберігаючі технології
    Початкова освіта (1-4 кл)
    Правознавство
    Природознавство
    Психологія
    Педагогіка
    Російська мова
    Світова література
    Трудове навчання
    Українська мова та література
    Фізика
    Фізична культура
    Французька мова
    Хімія
    Художня культура
    Управління освітою
    Виховна робота
    Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
    Тарас Шевченко - 200!

    Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


    Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Голосування


    Теги

    Наша адреса:


    29027, м. Хмельницький
    вул. Озерна, 14,
    каб 101 (1 поврех)
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com