RSS 2.0

» » Практикум інструкторів з фізкультури у Дунаївцях
Практикум інструкторів з фізкультури у Дунаївцях
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Дошкільне виховання | Автор: Dryzhal | Переглядів: 547
Дата: 15-02-2018, 16:46
Практикум інструкторів з фізкультури у Дунаївцях Практикум інструкторів з фізкультури у Дунаївцях Практикум інструкторів з фізкультури у Дунаївцях14 лютого 2018р. на базі Центру розвитку дитини «Пролісок» м.Дунаєвець відбувся практикум інструкторів з фізкультури з проблеми «Формування здоров’язбережувальних компетенцій у дошкільників, як одна із складових Базового компонента дошкільної освіти» керівник інструктор з фізкультури ЦРД «Пролісок» Ярова А.І.
Учасники практикуму переглянули спортивну розвагу «Зиму проводжаємо – Весну зустрічаємо» в якій взяли участь вихованці старшої групи, вихователь Кулик М.В. - Зима, музичний керівник Глухова О.М., вихователь природи Матвєєва В.В. – Весна. Справжні спортивні баталії розвивалися під час змагань, адже змагалися Весна та Зима зі своїми командами, хто ж з них переможе!? Зима та Весна підготували для малят багато завдань, ігор на вправність, кмітливість, спритність, товариськість. В кінці розваги діти отримали від Весни подарунки – жайворонки, з якими закликали Весноньку по швидше завітати до них. Зима, в свою чергу, подарувала цікаві книжечки, щоб розглядаючи їх діти згадували про приємно проведені зимові дні.
Також учасники практикуму за круглим столом мали з переглянули презентацію досвіду роботи інструктора фізкультури ЗДО смт. Дунївці Алієвої Л.А., пограли у інтерактивні ігри «Знавці спорту», «Дай правильну відповідь», обмінялися досвідом проведення свят та розваг, отримали пам’ятки.


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • МО педагогічних працівників закладів дошкільної освіти м. Дунаєвець
  • Економіка для малят
  • Організація роботи з фізичного виховання у ДНЗ за методикою М.М.Єфименка
  • Стрітення у "Проліску"
  • Стрітення у "Проліску"
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ