RSS 2.0

» » Учитись ніколи не пізно. Педагоги Віньковеччини вдосконалюють цифрову культуру
Учитись ніколи не пізно. Педагоги Віньковеччини вдосконалюють цифрову культуру
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Інформатика / Управління освітою | Автор: Dryzhal | Переглядів: 473
Дата: 20-04-2018, 19:26
Учитись ніколи не пізно. Педагоги Віньковеччини вдосконалюють цифрову культуруУчитись ніколи не пізно. Педагоги Віньковеччини вдосконалюють цифрову культуру Учитись ніколи не пізно. Педагоги Віньковеччини вдосконалюють цифрову культуру20 квітня 2018 року у Віньковецькому районі відбувся тренінг «Основи використання мультимедійної дошки та інтернет-сервісів у навчальному процесі», у якому взяли участь 23 педагоги. Заняття проводив методист НМЦ викладання інформатики, ІКТ і ДН, викладач ХОІППО Дрижал Олександр Михайлович.
Учасники тренінгу вдосконалили цифрову компетентність щодо використання мультимедійної дошки в освітньому процесі, навчилися створювати QR коди та працювати з ними. Зацікавили педагогів сучасні сервіси створення пазлів з фото, фотоколажів та хмаринки зі слів. Практично освоїли сервіс КАННОТ для тестування учнів за допомогою мобільних пристроїв.
Навчання було продуктивним, якісним, корисним і цікавим. Учасники тренінгу вдячні Олександру Михайловичу за вмотивований практичний тренінг. Віримо, що набуті вміння та навики педагоги якісно та результативно будуть використовувати в навчальному процесі. Адже знань ніколи не буває багато, а вчитись ніколи не пізно!
Учитись ніколи не пізно. Педагоги Віньковеччини вдосконалюють цифрову культуру Учитись ніколи не пізно. Педагоги Віньковеччини вдосконалюють цифрову культуру Учитись ніколи не пізно. Педагоги Віньковеччини вдосконалюють цифрову культуру

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • ТРЕНДИ В ОСВІТІ - І ЗАВУЧІ ВІНЬКОВЕЧЧИНИ В "ХМАРНОМУ" ТРЕНДІ
  • Розпочав роботу обласний пролонгований тренінг для працівників дошкільної освіти
  • У ВИРІ ІНФОРМАЦІЙНОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ

  • НА ВЕРХ