RSS 2.0

» » Подкаст «Життя в серванті»
Подкаст «Життя в серванті»
Категорія: Публікація сайту / Бібліотечна справа / Виставки бібліотеки ХОІППО / Виховна робота | Автор: Zaspa | Переглядів: 130
Дата: 27-02-2023, 11:27
Цей подкаст створили The Ukrainians та IREX у межах проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність». Проєкт виконується за підтримки Посольства США в Україні та Міністерства закордонних справ і міжнародного розвитку Великої Британії (FCDO) у партнерстві з Міністерством освіти і науки України, Міністерством культури та інформаційної політики України та Академією української преси. Думки, висловлені в цьому подкасті, необов’язково відображають погляди FCDO, Посольства США та партнерів IREX.
У першому епізоді подкасту «Життя в серванті» ведуча Олена Тараненко разом із ресторатором та фуд-блогером Євгеном Клопотенком та історикинею Наною Гогохія говорять про переосмислення новорічних свят в Україні.
У другому епізоді подкасту «Життя в серванті» ведуча Олена Тараненко разом із телеведучою Ярославою Кравченко та істориком Геннадієм Єфіменком говорять про переосмислення 23 лютого та 8 березня.
У третьому епізоді подкасту «Життя в серванті» ведуча Олена Тараненко разом із історикинею Оленою Стяжкіною та журналістом Юрієм Макаровим говорять про пересмислення 1 травня. Як Міжнародний день праці перетворився на свято шашликів у СРСР?



Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • До Міжнародного Дня захисту дітей
  • Що почитати з медіаграмотності?
  • Громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку читання на 2021 –2025 роки «Читання як життєва стратегія»
  • «Не віррр-перевіррр»

  • НА ВЕРХ