RSS 2.0

» » Конкурс читців «З Днем народження, Тарасе! Віночок сплітаємо з твоїх віршів – такий подарунок несемо тобі!»
Конкурс читців «З Днем народження, Тарасе! Віночок сплітаємо з твоїх віршів – такий подарунок несемо тобі!»
Категорія: Публікація сайту / Шевченко / Бібліотечна справа / Українська мова та література / Виховна робота | Автор: Zaspa | Переглядів: 3 768
Дата: 14-03-2023, 10:54
Поете-пророче і сину народний,
Ти гордий, достойний, бо ти благородний…
В історії кожного народу, серед її великих творців є поети, імена яких оповиті невмирущою любов’ю і славою. Таким поетом для українського народу є Тарас Шевченко.
«З Днем народження, Тарасе! Віночок сплітаємо з твоїх віршів – такий подарунок несемо тобі!» – під таким гаслом відбувся конкурс читців у Кам’янець-Подільському ліцеї №10, який підготували вчитель української мови та літератури Оксана Гуцал та завідувач бібліотеки Ольга Потапова. 
Метою якого було – вшанування творчої спадщини Т.Г. Шевченка, виявлення обдарованої молоді, підтримка талановитих майстрів художнього слова та збагачення їх навичками акторської і сценічної майстерності.
Читці показали доволі оригінальні підходи до декламації, завдяки яким твори Шевченка були насичені індивідуальним емоційним забарвленням. Оригінальною частиною конкурсу між оголошенням та представленням учасників був виступ ведучих Назара Гуцала та Владислава Лівіцького із цікавим усним журналом про творчість та біографію Кобзаря.
Приємно усвідомлювати, що серед наших вихованців багато талантів.

Завідувач бібліотеки
Кам’янець-Подільського ліцеї №10
Ольга Потапова


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • «Вся країна повита красою»
  • «Єднаймо душі словом Кобзаря» Всеукраїнський марафон дитячого читання
  • Вшанування пам’яті великого Кобзаря

  • НА ВЕРХ