RSS 2.0

» » Гра-квест «Що ми знаємо про Тараса?»
Гра-квест «Що ми знаємо про Тараса?»
Категорія: Публікація сайту / Шевченко / Бібліотечна справа / Українська мова та література / Виховна робота | Автор: Zaspa | Переглядів: 184
Дата: 14-03-2023, 11:00

Є в українській історії знакові постаті, без яких ми, як українська нація, просто б не сформувались. Такою постаттю є і Тарас Григорович Шевченко – не просто великий поет, письменник і художник, а справжній мислитель, філософ і навіть народний Пророк.

Потрібно донести усю велич Кобзаря молодшим школярам, щоб вони могли не лише вивчити сухі факти його біографії, але й по-справжньому полюбити народного поета.

Та як це зробити, не «закопавши» їх в купі фактів, імен, дат? Вихід є! За допомогою гри.

Учні 4-А класу (класовод Алла Височанська) Кам’янець-Подільського ліцею №10 взяли участь у бібліотечній грі-квесті «Що ми знаємо про Тараса?». Гравці на 7 станціях виконували певні завдання: розв’язували філворд, збирали прислів’я про Шевченка, визначали твори поета й псевдонім Тараса Шевченка, складали асоціативне гроно, відповідали на запитання вікторини та декламували вірші великого Кобзаря.  А допомогли їм у цьому учні 6-А класу (класний керівник Лілія Коваль) – члени клубу «Бібліотек@ - твоя територія». Вони давали дітям завдання, підраховували бали та були відповідальні за маршрутні листи. Усі учасники заходу вміло показали свої знання із життя та творчості великого Кобзаря, організаторські здібності та навички працювати в команді задля спільної перемоги.

Завідувач бібліотеки

Кам’янець-Подільського ліцею №10

Ольга Потапова



Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • «Вся країна повита красою»
  • «Вітрила Лесиної долі»
  • Вшанування пам’яті великого Кобзаря

  • НА ВЕРХ