RSS 2.0

» » Про проведення для освітян навчального курсу з охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладах загальної середньої і позашкільної освіти
Про проведення для освітян навчального курсу з охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладах загальної середньої і позашкільної освіти
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 404
Дата: 27-04-2018, 10:05
Про проведення для освітян навчального курсу з охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладах загальної середньої і позашкільної освіти З 05 по 07 червня 2018 року в м. Києві Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН України спільно із Навчально-виробничим центром «Професійна безпека» за участю провідних фахівців в галузі з охорони праці та безпеки життєдіяльності буде проведений навчальний курс з питань організації роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності у закладі освіти, а також з порядку надання долікарської допомоги потерпілим під час нещасних випадків у закладах освіти.
Взяти участь у навчальному курсі з питань організації роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності запрошуються посадові особи, відповідальні за зазначений напрямок роботи у закладах загальної середньої і позашкільної освіти.
За підсумками навчання учасники здають екзамен. Після завершення курсу навчання усі учасники, які складуть екзамен, отримають Свідоцтво інструктора з охорони праці державного зразка.
Усім бажаючим пройти навчальний курс і отримати Свідоцтво необхідно до 11 травня 2018 року зареєструватися у форматі on-line-реєстрації за електронною адресою: https://nenc.gov.ua/?page_id=7701.
Заїзд та реєстрація слухачів навчального курсу - 15 травня ц.р. до 13.00 год. за адресою: м. Київ вул. Вишгородська, 19 Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді. Проїзд від залізничного вокзалу м. Києва: маршрутним таксі № 558 або № 181 до зупинки «Мостицька».
Від’їзд - 17 травня ц.р. після 16.00 год.
Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України має спальний корпус та їдальню власного готельного комплексу, що дозволяє йому забезпечити учасників навчального курсу комфортними умовами проживання і харчуванням із розрахунку: проживання в готельному комплексі - від 200,00 грн. до 250,00 грн. за добу; триразове харчування в їдальні - 80,00 грн. за добу (телефон чергового адміністратора комплексу - (0-44) 430-32-36).
Витрати на відрядження учасників навчання здійснюються за рахунок відряджуючих організацій.
Організатори навчання звертають увагу, що всі учасники навчального курсу, які до 11 травня 2018 року пройдуть on-line-реєстрацію за електронною адресою: https://nenc.gov.ua/?page_id=7701, обов’язково отримають від них додатковий інформаційний лист-виклик.
Контактна інформація за телефонами Національного ЕНЦУМ: (044) - 430-02-60; (044) - 430-04-91.
Координатор заходу Кліменко Вікторія Іванівна (е-mail: victoriya@nenc.gov.ua, тел.: (044) - 430-04-91, моб. 0677998746).

За матеріалами Хмельницького ОЕНЦУМ.



Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Хмельницькі рятувальники ДСНС навчають юннатів ХОЕНЦУМ виконувати вимоги Правил пожежної безпеки та дбати про збереження свого життя і здоров’я

  • НА ВЕРХ