RSS 2.0

» » Духовне відродження сім’ї
Духовне відродження сім’ї
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 379
Дата: 31-05-2018, 14:34
Духовне відродження сім’ї Духовне відродження сім’їСпівпрацюючи з БО «Центр «Радість материнства», педагоги Кам’янець-Подільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10 Хмельницької області (заступник директора з виховної роботи Алла Шупарська, класний керівник Олена Пташнік та практичний психолог Світлана Височанська) для батьків учнів 11 класу провели просвітницьку кампанію «Духовне відродження». Робота була спрямована на залучення батьків (38 чоловік) до процесу морально-духовного виховання, підняття рівня суспільної і особистої моралі, виховання відповідального материнства та батьківства. Завдяки комплекту буклетів виховного змісту «Програма духовного відродження» Тетяни Хмельницької, батьки мали чудову нагоду отримати ще й практичні поради та рекомендації для покращення духовної атмосфери в їхніх родинах та ефективного впливу родинного виховання на підростаюче покоління.
Учасники (педагоги та батьки) відзначили, що теми, які піднімались впродовж зустрічі були надзвичайно важливі та актуальні, бо вони спрямовані на вдосконалення внутрішнього світу самої людини, яка вже цілком усвідомлює важливість духовно-моральних, загальнолюдських та традиційних сімейних цінностей, готова здійснити правильний вибір у своєму майбутньому на користь традицій та благорозумності.


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Без сім’ї немає щастя на землі
  • Юннати, школярі та педагоги області - переможці Всеукраїнського родинного конкурсу «Дідух»
  • Чи актуальною є тема Реформації для світу та України

  • НА ВЕРХ