RSS 2.0

» » Хмельницькі натуралісти святкували Міжнародний день захисту дітей
Хмельницькі натуралісти святкували Міжнародний день захисту дітей
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 396
Дата: 4-06-2018, 16:48
Хмельницькі натуралісти святкували Міжнародний день захисту дітейХмельницькі натуралісти святкували Міжнародний день захисту дітейХмельницькі натуралісти святкували Міжнародний день захисту дітейХмельницькі натуралісти святкували Міжнародний день захисту дітейХмельницькі натуралісти святкували Міжнародний день захисту дітейЩорічно в перший день літа в Хмельницькому ОЕНЦУМ юннатами, педагогами і батьками святкується Міжнародний день захисту дітей - свято, яке є символом дитячої щирої радості та надії на краще майбутнє. Тому вже доброю традицією для педагогічного юннатівського колективу закладу стало влаштування для юннатів і місцевих школярів справжнього свята дитинства, гарного настрою, дитячих посмішок та заразливого сміху.
Для юних природолюбів було організовано й проведено пізнавальну екскурсію екологічною стежкою, УНДЗД і навчальними кабінетами ХОЕНЦУМ, екологічну вікторину «Флора та фауна Хмельниччини», конкурси на кращого знавця лікарських рослин, краще декламування віршів на природоохоронну і національно-патріотичну тематику, конкурс дитячих малюнків на асфальті «Моє щасливе дитинство».

В цей день, юні охоронці природи мали можливість стати учасниками захоплюючої екологічної гри-змагання «Знавці природи», під час якої вони поділились на команди та активно демонстрували свої набуті знання з природознавства, екології, біології, валеології, наполегливо намагаючись привести свою команду до перемоги. Гра-змагання включала психологічну вправу «Наш настрій», «Правила юних друзів природи», фізкультхвилинку «На арені цирку», складання екосистеми, розв’язування екологічних задач, конкурси «Світ живої природи», «Впізнай з якого дерева листок», «Поетичний калейдоскоп», «Так - ні», «З природою дружи» та ін.
Дітвора з величезним задоволенням жваво спілкувалася між собою, юні знавці природи обговорювали, дискутували, відповідали на запитання, згадували раніше набуті знання, запам’ятовували щось нове, змагалися, здобуваючи почесне звання «Кращий знавець природи».
Також в ході заходу було проведено виставку дитячих творчих малюнків, фоторобіт і різноманітних поробок з природних матеріалів, у яких відображено дитячий погляд на проблеми довкілля та природу свого регіону.
Під час екологічного відеолекторію для учасників святкувань Дня захисту дітей був організований перегляд цікавих і пізнавальних відеофільмів на природознавчу та природоохоронну тематику.
За проявлені екологічні знання, кмітливість і допитливість, найбільш активні учасники заходів нагороджені цінними подарунками.
На завершення цього цікавого та насиченого Дня, педагоги Хмельницького ОЕНЦУМ, вітаючи юних природолюбів з Міжнародним днем захисту дітей, побажали їм радісного й безхмарного дитинства, добра, мирного неба, теплого сонця і здійснення усіх їх дитячих мрій.
Всі учасники дійства отримали масу незабутніх вражень, позитивних емоцій, щасливих посмішок, дитячих надій і віру у прекрасне й мирне майбутнє. А радісні, веселі, усміхнені дитячі обличчя - найкраще цьому підтвердження та результат педагогічної праці!

Інна Міхайлиця, керівник гуртків Хмельницького ОЕНЦУМ.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • День відкритих дверей юннатів Хмельницького ОЕНЦУМ
  • На Ізяславщині відбулося свято до Міжнародного дня захисту дітей
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ