RSS 2.0

» » Натуралісти проводять Всеукраїнський турнір «Юний бджоляр»
Натуралісти проводять Всеукраїнський турнір «Юний бджоляр»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 763
Дата: 21-06-2018, 16:59
Натуралісти проводять Всеукраїнський турнір «Юний бджоляр» Натуралісти проводять Всеукраїнський турнір «Юний бджоляр»Натуралісти проводять Всеукраїнський турнір «Юний бджоляр» З метою привернення уваги учнівської молоді до освоєння однієї з пріоритетних галузей народного господарства та залучення учнів до активних занять бджільництвом, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України та Спілка пасічників України пропонують взяти участь у щорічній очній еколого-натуралістичній акції - Турнірі «Юний бджоляр».
Метою заходу є залучення молоді середнього і старшого шкільного віку закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів позашкільної освіти до поглибленого вивчення наук біологічного профілю і отримання певного об’єму фахових знань з бджільництва.
Завдання Турніру:
- проведення широкомасштабної еколого-просвітницької кампанії щодо ролі бджіл і продуктів бджільництва в сільському господарстві та житті людини для залучення молоді до занять бджільництвом як на любительському, так і на професійному рівні.
- проведення конкурсу досягнень юних пасічників – учасників турніру;
- обмін досвідом, вдосконалення професійної майстерності та практичних навичок юних бджолярів для якнайширшого розповсюдження і впровадження новітніх технологій у бджільництві, що дозволить досягти підвищення економічної ефективності виробництва меду та інших продуктів пасічництва в Україні;
- стимулювати збільшення кількості пасік та чисельності і рентабельності бджолиних сімей на основі сучасних ресурсозберігаючих технологій;
- профорієнтаційна робота провідних фахівців в галузі бджільництва щодо залучення молоді до навчання та активної науково-дослідницької діяльності в пасічництві.
До участі в конкурсі запрошуються гуртківці з напрямку «Бджільництво» закладів позашкільної освіти та учні закладів загальної середньої освіти, а також українські родини, які займаються бджільництвом. Проекти можуть бути виконані як індивідуально, так і колективно.
Умови проведення Турніру розміщені на сайті Національного ЕНЦУМ та Спілки пасічників (див. за посиланням: https://nenc.gov.ua/wp-content/uploads/2015/01/bee.pdf).
Заявку відповідної форми на участь у Турнірі необхідно надіслати до оргкомітету до 25 червня 2018 року на електронну адресу: galyna.nikitenko@nenc.gov.ua чи spilkapas@gmail.com.
Телефони для довідок: +38044 430 04 91, +38093 938 93 22 (Нікітенко Галина Микитівна).
Бажаємо юним і дорослим бджолярам Хмельниччини успішної участі у Всеукраїнському турнірі Юний бджоляр».

Петраш Юлія, керівник гуртків ХОЕНЦУМ.



Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Натуралісти проводять національний етап ХІ Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості
  • Натуралісти проводять заочний Всеукраїнський родинний конкурс «Український коровай»
  • Натуралісти оголосили проведення Всеукраїнського турніру «Юний бджоляр»

  • НА ВЕРХ