RSS 2.0

Вітання з ювілеєм
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 653
Дата: 13-08-2018, 10:09
Вітання з ювілеєм 13 серпня Лілія Анатоліївна Мирна, методист біології, екології та природознавства кафедри природничих наук Хмельницького інституту післядипломної педагогічної освіти святкує славний ювілей – День народження.
Методистам та вчителям Хмельниччини поталанило, адже ми маємо змогу працювати під керівництвом фахівця високого рівня, мудрого і досвідченого наставника. Висока працездатність, педагогічний талант, творчість, бажання досягти досконалості, безмежна відданість професії вчителя, компетентність гармонійно поєднуються з добротою і щирістю, відкритістю і толерантністю, позитивом і веселою вдачею цієї милої жінки. Лілія Анатоліївна нікого не залишить поза увагою, завжди допоможе, навчить, підтримає, її поради цінні, тактовні та зважені.
Авторські розробки. семінари-практикуми, майстер-класи, творча співпраця з науковцями, виставки педагогічних ідей, робота в творчих групах, поширення та обмін досвідом, щоденний методичний супровід викладання біології, екології та природознавства дають змогу кожному з нас професійно рости і розвиватися, прагнути вершин досконалості і бажання теж бути щасливими.
Дорога Ліліє Анатоліївно! Ми від щирого серця раді привітати Вас з ювілеєм та з почуттям глибокої поваги побажати міцного здоров’я, щастя, благополуччя, нових педагогічних досягнень, невичерпної творчої енергії та подальших здобутків.
Бажаємо миру і світлої долі,
Запалу, енергії, сили доволі,
Творчого вогнику, віри й наснаги,
Щедрості серця, людської поваги!

Зі щирою повагою Савлюк Н.І., методист відділу освіти та вчителі біології Новоушиччини.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Блог для вчителів біології, екології та природознавства
  • Семінар вчителів біології та хімії у Чемерівцях
  • Семінар вчителів біології та хімії у Чемерівцях
  • Семінар вчителів біології та хімії у Чемерівцях
  • Семінар вчителів біології та хімії у Чемерівцях
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ