RSS 2.0

» » Всеукраїнський конкурс «Intel-Eкo Україна 2019»
Всеукраїнський конкурс «Intel-Eкo Україна 2019»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 1 127
Дата: 12-09-2018, 15:51
Всеукраїнський конкурс «Intel-Eкo Україна 2019» Всеукраїнський конкурс «Intel-Eкo Україна 2019» Всеукраїнський конкурс «Intel-Eкo Україна 2019» Відповідно до Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2018 рік (за основними напрямами позашкільної освіти), затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 04.01.2018 р. № 12, та з метою виявлення й підтримки учнівської молоді, обдарованої в різних сферах науки і техніки, інтеграції в міжнародний освітній простір, протягом вересня 2018 року - лютого 2019 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді оголосив проведення Всеукраїнського конкурсу «Intel-Eкo Україна 2019» - національного етапу міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF-2019. Положення про захід розміщено на сайті НЕНЦ www.nenc.gov.ua.
До участі в Конкурсі запрошуються учні 8-11 класів закладів загальної середньої освіти та учні (вихованці) професійно-технічних і позашкільних закладів освіти, яким станом на 1 травня 2019 року ще не виповниться 20 років.
Наукові проекти мають бути виконані учасниками індивідуально або у складі команди (2-3 дослідники, які працювали над спільною темою проекту).
Конкурс «Intel-Eкo Україна 2019» проводиться у номінаціях:
- біологія (науки про рослини, науки про тварин);
- клітинна та молекулярна біологія, мікробіологія;
- науки про людину (біомедичні та медичні науки, прикладна медицина, науки про поведінку та соціум, біомедична інженерія);
- науки про землю та навколишнє середовище;
- біохімія;
- хімія;
- екологічна інженерія;
- хімічна інженерія;
- обчислювальна біологія та біоінформатика;
- робототехніка та інтелектуальні машини;
- матеріалознавство.
Конкурс організатори проводять у два етапи:
- І етап (з 17 вересня до 27 грудня 2018 року) – реєстрація та заочний конкурс тез наукових досліджень,
- II етап (з 5 до 8 лютого 2019 року) – персональний постерний захист проектів.
Для участі в І етапі Конкурсу бажаючим необхідно до 17 грудня 2018 року зареєструватися на сайті http://intelecoukraine.org.
На підставі поданих матеріалів конкурсне журі проведе відбір учасників ІІ етапу Конкурсу. Результати відбору будуть оприлюднені до 28 грудня 2018 року на сайті http://intelecoukraine.org.
ІІ етап Конкурсу відбудеться з 5 до 8 лютого 2019 року в м. Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.
Заїзд і реєстрація учасників ІІ етапу конкурсу «Intel-Eкo Україна 2019» – 5 лютого 2019 року з 09.00 год. до 13.00 год. за адресою: м. Київ, вул. Вишгородська, 19, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді. Проїзд від центрального залізничного вокзалу м. Києва: тролейбусним маршрутом № 33, маршрутним таксі № 558 або № 181 (18+7) до зупинки «Мостицька». Від’їзд учасників – 8 лютого після 14.00 год.
Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді забезпечить учасників заходу комфортними умовами проживання і харчуванням у власному готельному комплексі із розрахунку в сьогоднішніх цінах: проживання - від 200,00 грн. до 250,00 грн. за добу (для дорослих), для учнів - від 150,00 грн. за добу; триразове харчування в їдальні - 80,00 грн. за добу (телефон адміністратора комплексу - (0-44) 430-32-36).
Переможці Конкурсу здобудуть право представляти власні проекти на Всесвітньому фіналі міжнародного конкурсу Intel ISEF, який відбудеться з 12 по 17 травня 2019 року в Арізоні (США). Призери ІІ етапу конкурсу отримають право представляти Україну на інших міжнародних конкурсах, афільованих Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.
Витрати на відрядження керівників делегацій, проїзд, проживання, харчування керівників делегацій та учасників конкурсів здійснюються за рахунок коштів, залучених з джерел, що не суперечать законодавству.
Збереження життя і здоров’я неповнолітніх учасників заходу забезпечують керівники команд.
У межах Конкурсу для керівників наукових проектів, педагогів буде проведена «Освітня академія Intel». В окремо встановлені терміни для учасників міжнародних конкурсів буде організована робота Всеукраїнської школи з підготовки учнів до міжнародних змагань.
За додатковою інформацією звертатися в НЕНЦ за тел.: (044) 430-04-91 (контактна особа – Вікторія Іванівна Кліменко), е-mail: victoriya@nenc.gov.ua.
Департаментом освіти і науки ОДА доведено зазначену інформацію до закладів освіти області, керівники яких мають сприяти участі їх учнів у цьому, популярному серед учнівської молоді, заході, під час фінальних етапів якого в минулі роки юні дослідники природи з Хмельниччини неодноразово здобували призові місця. Сподіваємось, що й у нинішньому навчальному році з’являться нові переможці «Intel-Eкo Україна 2019», котрі, як юннатка Христина Ганзюк в 2012 та 2013 роках, яка виборола бронзову і срібну медалі в США, також будуть гідно представляти Україну на міжнародному фіналі цього Конкурсу.

Олена Зотова, методист Хмельницького ОЕНЦУМ.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи»
  • Натуралісти оголосили проведення Всеукраїнського фестивалю «Україна - сад»
  • Натуралісти проводять Всеукраїнський конкурс з квітникарства та ландшафтного дизайну «Квітуча Україна»
  • Завершився перший Національний этап Intel-Техно Україна міжнародного конкурсу Intel ISEF
  • МЕНЮ сайту

    Головна сторінка
    Акція "Маки пам'яті"
    Електронна версія "Майбуття"
    Журнал "Педагогічний вісник"
    Нам повідомляють
    Інформаційні повідомлення
    Вчимося жити разом (ВЖР)
    Творча скарбничка
    Науково-методичні праці працівників ХОІППО
    Бібліотечна справа
    Виставки бібліотеки ХОІППО
    Літні мовні табори
    Англійська мова
    Німецька мова
    Польська мова
    Астрономія
    Біологія
    Всесвітня історія
    Географія
    Дошкільна освіта
    Екологія
    Економіка
    Етика
    Інформатика (програмування) та ІКТ
    Історія України
    Креслення
    Математика
    Художньо-естетична освіта
    Здоров'язберігаючі технології
    Початкова освіта (1-4 кл)
    Правознавство
    Природознавство
    Психологія
    Педагогіка
    Російська мова
    Світова література
    Трудове навчання
    Українська мова та література
    Фізика
    Фізична культура
    Французька мова
    Хімія
    Художня культура
    Управління освітою
    Виховна робота
    Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
    Тарас Шевченко - 200!

    Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


    Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Голосування


    Теги

    Наша адреса:


    29027, м. Хмельницький
    вул. Озерна, 14,
    каб 101 (1 поврех)
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com