RSS 2.0

» » Педагогічні умови становлення і розвитку особистості на ранніх етапах онтогенезу
Педагогічні умови становлення і розвитку особистості на ранніх етапах онтогенезу
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Дошкільне виховання | Автор: Dryzhal | Переглядів: 610
Дата: 31-10-2018, 15:35
19 жовтня 2018 року представники дошкільної галузі Хмельницької області - Дарченко Л.Г., методист НМЦ дошкільної, початкової та спеціальної освіти ХОІППО; Гонківська І.Т., вихователь-методист, Круглецька М.М., вихователь ДНЗ№ 21 м.Камянець – Подільського; Олесюк Н.В., вихователь-методист, Половнікова Г.В., Сторожук І.І., вихователі ЦРД м.Нетішина – були учасниками Всеукраїнського науково-практичного семінару «Становлення і розвиток особистості на ранніх етапах онтогінезу».
Захід провели співробітники лабораторії дошкільної освіти і виховання інституту проблем виховання НАПН України у рамках інноваційного освітнього проекту всеукраїнського рівня «Педагогічні умови становлення і розвитку особистості на ранніх етапах онтогенезу» (науковий керівник інноваційного проекту Гавриш Н.В., провідний науковий співробітник лабораторії дошкільної освіти і виховання Інституту проблем виховання НАПН України, доктор педагогічних наук, професор).
Провідні науковці лабораторії дошкільної освіти і виховання Інституту проблем виховання НАПН України Гавриш Н.І., Рагозіна В.В., Васильєва С.А провели майстер-класи для учасників зібрання – представників дошкільної освіти з 10 областей України.
Педагогічні умови становлення і розвитку особистості на ранніх етапах онтогенезуПедагогічні умови становлення і розвитку особистості на ранніх етапах онтогенезуПедагогічні умови становлення і розвитку особистості на ранніх етапах онтогенезу

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Інтеграція освітнього процесу як одна з ключових ідей стандартів дошкільної і початкової освіти
  • МО педагогічних працівників закладів дошкільної освіти м. Дунаєвець
  • Моніторинг якості дошкільної освіти: кваліметричний підхід
  • «Освіту для сталого розвитку – в практику роботи дошкільних навчальних закладів
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ