RSS 2.0

» » Юні нетішинські природолюби - призери Всеукраїнського біологічного форуму «Дотик природи 2018»
Юні нетішинські природолюби - призери Всеукраїнського біологічного форуму «Дотик природи 2018»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 1 734
Дата: 20-11-2018, 13:36
Юні нетішинські природолюби - призери Всеукраїнського біологічного форуму «Дотик природи 2018» Нещодавно в м. Києві, відповідно до Плану Всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю Міністерства освіти і науки України на 2018 рік (за основними напрямами позашкільної освіти), Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді було проведено фінальний етап Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи 2018».
Учасниками І й ІІ етапів заходу в категоріях: зоологія, фізика, астрономія, хімія, біохімія, енергозберігаючі технології, анатомія людини, фізіологія людини, науки про Землю (географія, геологія), психологія та поведінка людини, мікробіологія, екологія та проблеми довкілля, охорона здоров’я й ботаніка стали учні закладів загальної, позашкільної та професійно-технічної освіти і студенти закладів вищої освіти з 23 регіонів України та м. Києва, серед яких були й представники учнівської молоді закладів освіти Хмельницької області, котрі також стали його успішними фіналістами і призерами.
За підсумками оцінювання учнівських та студентських науково-дослідницьких проектів за зайняте ІІІ місце на фінальному етапі нагороджені Дипломом Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України 2 нетішинські учні - призери фіналу Всеукраїнського біологічного форуму учнівської і студентської молоді «Дотик природи 2018»:
- Білоусова Вікторія Павлівна, учениця 9 класу Нетішинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 з науково-дослідницьким проектом «Підбір оптимальних прийомів для вирощування троянд у відкритому ґрунті в умовах Малого Полісся» (75 балів) - в категорії «Ботаніка»;
- Герасимчук Олександр Сергійович, учень 8 класу Нетішинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 з науково-дослідницьким проектом «Дослідження неотектонічних рухів зони впливу ХАЕС» (78 балів) - в категорії: «Науки про Землю».
Крім цього, Герасимчук Олександр Сергійович нагороджений Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за те, що отримав найбільше схвальних голосів у номінації «Приз глядацьких симпатій».
Листи подяки за підготовку фіналістів та активну участь у Всеукраїнському біологічному форумі учнівської і студентської молоді «Дотик природи 2018» організатори Форуму надали нетішинським вчителям, під керівництвом яких учні виконували й захищали конкурсні роботи:
- Васільчук Валентині Григорівні, вчителю географії, вчителю вищої категорії, вчителю-методисту Нетішинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2;
- Ярмолюк Наталії Григорівні, вчителю біології Нетішинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1.
Згідно подання наукового журі, столичними організаторами також висловлено подяку дирекціям названих закладів освіти за високий рівень підготовки учнів - фіналістів Форуму.
Вітаємо юних нетішинських природолюбів, знавців і дослідників природи рідного краю з успіхом, здобутим у столиці України, зичимо їм нових яскравих перемог в еколого-натуралістичних та інших профільних заходах і заслужених нагород.

Олена Зотова, методист Хмельницького ОЕНЦУМ.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи»
  • Шепетівські юннати здобули призові місця на Всеукраїнському біологічному форумі «Дотик природи»
  • Юннати Хмельниччини здобули у Києві перемогу на фіналі VII Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи»
  • Натуралісти проводять Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи»
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ