RSS 2.0

» » ВТРЕТЄ У НЕТІШИНІ ЗМАГАЛИСЯ ЗА КУБОК ПАМ`ЯТІ СЕРГІЯ КАРПЕНКА
ВТРЕТЄ У НЕТІШИНІ ЗМАГАЛИСЯ ЗА КУБОК ПАМ`ЯТІ СЕРГІЯ КАРПЕНКА
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. | Автор: Dryzhal | Переглядів: 339
Дата: 20-03-2019, 08:28
ВТРЕТЄ У НЕТІШИНІ ЗМАГАЛИСЯ ЗА КУБОК ПАМ`ЯТІ СЕРГІЯ КАРПЕНКА ВТРЕТЄ У НЕТІШИНІ ЗМАГАЛИСЯ ЗА КУБОК ПАМ`ЯТІ СЕРГІЯ КАРПЕНКАВТРЕТЄ У НЕТІШИНІ ЗМАГАЛИСЯ ЗА КУБОК ПАМ`ЯТІ СЕРГІЯ КАРПЕНКА15-16 березня у спортивно-тренувальному комплексі пожежної частини, втретє у Нетішині, пройшли Відкриті міські змагання з пішохідного туризму в закритих приміщеннях на Кубок пам’яті нашого земляка, бійця-добровольця батальйону «Айдар», який загинув на Сході України Сергія Карпенка («Нельсон»). . У змаганнях виступило 10 команд старшої вікової категорії та 10 команд молодшої вікової категорії, всього 143 учасники з Нетішина, Славути, Берездівської ОТГ, Шепетівки Хмельницької області та м. Хмельницького, Острога, Межиріччя, Оржева Рівненської області та м. Рівне, м.Житомира, м.Борисполя Київської області та м.Рубіжне Луганської області.
На відкритті учасників привітали начальник відділу молоді і спорту виконавчого комітету міської ради Любов Рябчук, начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Василь Мисько. Вони подякували організаторам за ініціативу проведення змагань з пішохідного туризму, які виховують у молоді почуття відповідальності, навчають підкорювати «вершини» і не боротися з особистими страхами, а юним спортсменам побажали перемог, щоб діти ніколи не відчули, що таке війна і біль втрати. Оксана Кондратенко від імені Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді привітала учасників змагань та вручила Грамоту КПНЗ «ЦТКУМ». До вітань приєдналася директор Нетішинського Центру туризму та краєзнавства учнівської молоді Олена Матус. На заході була присутня мати загиблого військовослужбовця Любов Карпенко.
Дводенні змагання юних дівчат і хлопців завершилися перемогою у старшій віковій категорії команди з міста Бориспіль, друге місце здобули славутчани, третє місце дісталося команді з Берездівської ОТГ. У молодшій віковій категорії перемогу виборола команда міста Славута, хмельничанам дісталося друге місце, третє місце у команди з Борисполя. На церемонії закриття спортивного заходу команди-призери були нагороджені грамотами, кубками і цінними подарунками.
За словами директора Центру туризму та краєзнавства учнівської молоді міста Нетішин Олени Матус, такі змагання дають можливість популяризувати туризм серед учнівської молоді, підвищити технічну та тактичну майстерність юнаків і дівчат, виховати гідну зміну захисникам України. Вона переконана, що з кожним роком географія Відкритих міських змагань з пішохідного туризму в закритих приміщеннях на кубок пам’яті Сергія Карпенка буде ще більше розширюватися.
Від імені оргкомітету змагань Олена Матус подякувала: адміністрації пожежної частини, виконавчому комітету Нетішинської міської ради, відділу сім'ї молоді і спорту, управлінню освіти, команді екстренної медицини міста, адміністрації ЗОШ №2, меценатам Миклушу Олександру, Сергію Вознюку, Андрію Ткачуку, Сергію Сторожуку, колективу кафе "Карамель", своїм колегам по позашкіллю, вчителям загальноосвітніх закладів та КПНЗ"ЦТКУМ". Саме завдяки ВАМ, НАШІЙ ЗЛАГОДЖЕНІЙ РОБОТІ діти позмагались і гарно відпочили. Травм не було і всі здорові відправились додому.
Сергій Карпенко – Герой України, патріот, людина, яка ставила Україну понад усе не лише на словах. Він назавжди залишиться в нашій пам’яті… Слава Україні! Героям Слава!
ВТРЕТЄ У НЕТІШИНІ ЗМАГАЛИСЯ ЗА КУБОК ПАМ`ЯТІ СЕРГІЯ КАРПЕНКА ВТРЕТЄ У НЕТІШИНІ ЗМАГАЛИСЯ ЗА КУБОК ПАМ`ЯТІ СЕРГІЯ КАРПЕНКА ВТРЕТЄ У НЕТІШИНІ ЗМАГАЛИСЯ ЗА КУБОК ПАМ`ЯТІ СЕРГІЯ КАРПЕНКА ВТРЕТЄ У НЕТІШИНІ ЗМАГАЛИСЯ ЗА КУБОК ПАМ`ЯТІ СЕРГІЯ КАРПЕНКА

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Змагання з туризму серед працівників освіти м. Нетішина
  • Підсумки змагань з техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях на Кубок пам’яті Сергія Карпенка
  • «НЕТІШИНСЬКІ ДЖУРИ» – ПЕРЕМОЖЦІ МІСЬКОГО ЕТАПУ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА»)
  • Відкриті міські змагання з пішохідного туризму в закритих приміщеннях на Кубок пам’яті Сергія Карпенка завершились.
  • МЕНЮ сайту

    Головна сторінка
    Акція "Маки пам'яті"
    Електронна версія "Майбуття"
    Журнал "Педагогічний вісник"
    Нам повідомляють
    Інформаційні повідомлення
    Вчимося жити разом (ВЖР)
    Творча скарбничка
    Науково-методичні праці працівників ХОІППО
    Бібліотечна справа
    Виставки бібліотеки ХОІППО
    Літні мовні табори
    Англійська мова
    Німецька мова
    Польська мова
    Астрономія
    Біологія
    Всесвітня історія
    Географія
    Дошкільна освіта
    Екологія
    Економіка
    Етика
    Інформатика (програмування) та ІКТ
    Історія України
    Креслення
    Математика
    Художньо-естетична освіта
    Здоров'язберігаючі технології
    Початкова освіта (1-4 кл)
    Правознавство
    Природознавство
    Психологія
    Педагогіка
    Російська мова
    Світова література
    Трудове навчання
    Українська мова та література
    Фізика
    Фізична культура
    Французька мова
    Хімія
    Художня культура
    Управління освітою
    Виховна робота
    Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
    Тарас Шевченко - 200!

    Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


    Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Березень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Голосування


    Теги

    Наша адреса:


    29027, м. Хмельницький
    вул. Озерна, 14,
    каб 101 (1 поврех)
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com