RSS 2.0

» » Свято таланту і творчості, звершень і досягнень обдарованої молоді Віньковеччини
Свято таланту і творчості, звершень і досягнень обдарованої молоді Віньковеччини
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Управління освітою / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 482
Дата: 20-05-2019, 10:28
Свято таланту і творчості, звершень і досягнень обдарованої молоді Віньковеччини Свято таланту і творчості, звершень і досягнень обдарованої молоді Віньковеччини Свято таланту і творчості, звершень і досягнень обдарованої молоді Віньковеччини Свято таланту і творчості, звершень і досягнень обдарованої молоді Віньковеччини
16 травня 2019 року на Віньковеччині відбулося Свято Подяки «Зоряний Олімп».
2019 рік подарував перемоги 80 юним обдаруванням, які були нагороджені районною учнівською стипендією «Обдарованість». Серед юних олімпійців – сім призерів обласних олімпіад, вісім юних науковців, сім призерів конкурсів мовно-літературного спрямування, п’ять призерів природничого та історичного конкурсів, шістнадцять юних знавців Біблії, 16 вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості, 18 спортсменів.
Приємно, що цього року вісім наших дітей стали дипломантами Всеукраїнських конкурсів. Чудово, що прикрашали «Зоряний Олімп» вісім обдарованих одинадцятикласників.
Вчителям та батькам були вручені подяки: педагогам – за результативну роботу в справі розвитку інтелектуального та творчого потенціалу обдарованих і здібних дітей Віньковеччини, батькам – за виховання обдарованої дитини.
Свято «Зоряний Олімп» – свято таланту, свято вшанування учнів-призерів обласних олімпіад, обласного конкурсу з української мови ім.П.Яцика, обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, призерів обласних та Всеукраїнських конкурсів, турнірів, змагань різних напрямків спрямованості.
Слова найщирішої вдячності юним олімпійцям висловили голова РДА Коцемір Олександр Анатолійович, голова районної ради Ходюк Анатолій Петрович, начальник відділу освіти, молоді та спорту Арсенюк Віталій Олександрович.
Окрасою Свята Подяки стала церемонія нагородження учнів районними учнівськими стипендіями, вручення подяк батькам та вчителям.
Учениця Віньковецького ліцею, стипендіатка «Зоряного Олімпу» Рейтаровська Ірина розкрила формулу успіху та подякувала вчителям – за науку, батькам – за допомогу. Запевнила всіх присутніх, що не зупиняться на досягнутому і впевнено будуть крокувати до нових вершин.
Зі словами гордості за своїх дітей, щирими побажаннями, словами вдячності для вчителів від імені батьків виступила Рижова Оксана Іванівна.
Вчитель Великоолександрівського НВК Садлій Богдана Валентинівна побажала юним олімпійцям з користю використати здобуті знання, вміння для майбутніх звершень та перемог.
Забарвили свято радістю художні номери від учнів Віньковецького ліцею.
Свято подяки було наповнене вдячністю та оптимізмом. Щасливі миті «Зоряного Олімпу» запам’яталися всім учасникам дійства і вселили віру в те, що ряди обдарованих учнів на Віньковеччині на наступний рік поповняться.
Свято таланту і творчості, звершень і досягнень обдарованої молоді Віньковеччини Свято таланту і творчості, звершень і досягнень обдарованої молоді Віньковеччини Свято таланту і творчості, звершень і досягнень обдарованої молоді Віньковеччини Свято таланту і творчості, звершень і досягнень обдарованої молоді Віньковеччини

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Свято таланту і творчості, звершень і досягнень обдарованої молоді Віньковеччини
  • Зоряний олімп Віньковечиини
  • Свято Подяки «Зоряний Олімп» на Віньковеччині
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ