RSS 2.0

» » Конкурс дитячого малюнку «Ми – діти Космосу»
Конкурс дитячого малюнку «Ми – діти Космосу»
Категорія: Публікація сайту / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 368
Дата: 17-09-2020, 15:00
Конкурс дитячого малюнку «Ми – діти Космосу»Розпочинається прийом робіт в онлайн галерею конкурсу дитячого малюнку «Ми діти Космосу» на сайті організаторів www.roerich-podillya.com.ua , роботи приймаються до 30-го листопада.
Співорганізаторами конкурсу виступили:
Хмельницька обласна державна адміністрація;
Хмельницька міська рада;
Хмельницький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти;
Подільський культурно-просвітительський Центр ім. М.К. Реріха.
Головний меценат конкурсу: ПП «Баварія –Захід».
Ознайомитись з положенням та умовами конкурсу можна на сайті www.roerich-podillya.com.ua
Для підтримки, розвитку та популяризації дитячої художньої творчості, в якому відображається космічний світогляд дитини, Подільський Культурно-просвітительський Центр ім. М.К. Реріха з 2018 року започаткував щорічний конкурс дитячого малюнка «Ми – діти космосу», який спрямований на підтримку підростаючого покоління у відповідності з високими моральними принципами. Тема Космосу вчить дітей помічати красу світобудови у всій різноманітності та складності, спонукає до творчих і глибоко моральних пошуків.
У роботах Конкурсантів ми б хотіли побачити не техногенне, а образне прочитання теми Космосу: роздуми дітей про Всесвіт, незвичайну красу космічного простору, про єдність людини і Космосу, відповідальності за нашу Землю, власної причетності до Космосу.
Бажаємо усім майбутнім учасникам конкурсу дитячого малюнку « Ми – діти Космосу», щоб він подарував їм творчий досвід, який стане для них новим етапом і відкриє яскраву і радісну сторінку життя.


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Оголошено проведення Всеукраїнського дитячого екологічного конкурсу «Скажи: «Пластику - НІ! Зеленому майбутньому – ТАК!» - 2018
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ