RSS 2.0

» » «Реалізація Концепції національно-патріотичного виховання на засадах козацької педагогіки»
«Реалізація Концепції національно-патріотичного виховання на засадах козацької педагогіки»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Дошкільне виховання | Автор: Dryzhal | Переглядів: 419
Дата: 4-12-2020, 12:05
«Реалізація Концепції національно-патріотичного виховання на засадах козацької педагогіки» Відповідно до плану роботи ХОІППО 03 грудня 2020 методистами НМЦ дошкільної, початкової та спеціальної освіти організовано та проведено семінар-практикум за темою «Реалізація Концепції національно-патріотичного виховання на засадах козацької педагогіки» в режимі онлайн.
Учасниками були понад 40 педагогічних працівників закладів дошкільної освіти, представники управлінської та методичної служб. Мета заходу - ознайомлення з перспективним досвідом роботи ЗДО №2 м.Славути з означеної проблеми. Висвітлювались питання наступності національно-патріотичного виховання на основі музейної педагогіки від дошкільників до школярів; форми роботи щодо реалізації Концепції; робота творчої групи та гурткова робота у закладі дошкільної освіти.
«Реалізація Концепції національно-патріотичного виховання на засадах козацької педагогіки» «Реалізація Концепції національно-патріотичного виховання на засадах козацької педагогіки» «Реалізація Концепції національно-патріотичного виховання на засадах козацької педагогіки» «Реалізація Концепції національно-патріотичного виховання на засадах козацької педагогіки»

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Національно-патріотичне виховання учнів засобами козацької педагогіки та туристсько-краєзнавчої роботи
  • Ідеї козацької педагогіки: сучасний педагогічний дискурс
  • Гурткова робота у початкових класах
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ